• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2021

18:03

LEGENDE PROGNOZIRALE SUDBINU VELIKOJ TROJCI! Evo šta misle koliko će još NOVAK, Federer i Nadal osvojiti TITULA!

tanjug/ap photo

Tenis

LEGENDE PROGNOZIRALE SUDBINU VELIKOJ TROJCI! Evo šta misle koliko će još NOVAK, Federer i Nadal osvojiti TITULA!

Podeli vest

Teniske legende i nekadašnji veliki šampioni Mats Vilander i Džon Mekinro prognozirali su koliko će članovi velike trojke osvojiti grend slemova do kraja karijere

Šveđanin i Amerikanac daju najveće šanse Novaku Đokoviću! I jedan i drugi su sigurni da će Novaku pripasti nezvanična titula GOAT i to sa ubedljivom prednošću!

Mekinro je uveren da će, kada se bude podvlačila linija, Novak imati najviše titula.

- Reći ću, Rodžer Federer više neće osvojiti nijedan slem. Rafa možda još jedan, a Novak Đoković još četiri ili pet, to je moja prognoza. Zavisi od zdravlja i spremnosti, ali to je moje mišljenje - kaže Mekinro!

 

 

Vilander još više veruje u uspeh Đokovića!

- Mislim da će Novak osvojiti Zlatni slem ove godine i da će do kraja godine imati 21. U sledeće dve godine će uzeti još po dve ili tri titule, tako da verujem da će doći do 25 ili 26 slemova. Novak ne izgledao kao da mu je 34 godine, nego kao da je u sredini dvadesetih, leti po terenu. Slažem se sa Džonom za Federera i Nadala, ali Novaku se nešto može desiti, to se nikad ne zna - rekao je Mats.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija