• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

09:36

AMERIKANAC UĆUTKAO NOVAKOVE PLJUVAČE I FEDERERA! Mekinro je sve posramio pred finale Vimbldona!

Tanjug/AP

Tenis

AMERIKANAC UĆUTKAO NOVAKOVE PLJUVAČE I FEDERERA! Mekinro je sve posramio pred finale Vimbldona!

Podeli vest

Novak Đoković juri 20. titulu na gren slem turnirima protiv Matea Beretinija u finalu Vimbldona (15.00, RST1, Sk 1)

Ako prvi teniset sveta osvoji trofej, izjednačio bi se po broju trofeja sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

S druge strane, Švajcarac je u saradnji sa poznatim proizvođačem satova pred finalni meč objavio reklamu u kojoj se tvrdi da brojke više nisu važne, već da je mnogo bitniji način na koji će vas ljudi pamtiti i igra koju ste pokazali.

Foto: Tanjug/AP

 

Džon Mekinro je očitao lekciju svim hejterima Novaka Đokovića. 

- Grend slem tenis nije takmičenje u popularnosti. Biti onaj kojeg svi vole, onaj kojeg svi žele da pobede, da ne završe u blatu. O tome je reč. Možda će vas nazvati klinički tačnim, dosadnim, možda će vam reći da ste samo odvratno derište. To ništa ne znači. Sve što će vam dati kada izađete na teren je respekt. Ne možete da ne respektujete čoveka koji je ovo (pehar Vimbldona prim. aut) podigao pet puta. Kada istekne vreme, da li meriš broj pratilaca koji imaš? Sudiće vam prema tome šta ste uradili u tenisu. I znate šta, vremenom će vas možda i zavoleti - rekao je Mekinro.

Foto: reuters

 

Novak je baš tamo gde se uspeh meri, na terenu, dokazao da mu nema ravnog, da niko ne može da mu parire poslednjih deset godina. Još samo da se izjednači, a potom prestigne rivale po broju grend slem titula, onda će svi ućutati. Mada, ne bi bilo čudno da se "uhvate" za neku glupost, kao što je "umetnički dojama".

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 2 godine

Ako brojevi nisu vazni onda neka proizvodjac satova na satu ne prikazuje brojeve hahahahah

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija