• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

14:10

BRITANAC VRDAO, ALI NA KRAJU PRIZNAO! Ko će biti najbolji ikada? Đoković!

Tanjug/AP

Tenis

BRITANAC VRDAO, ALI NA KRAJU PRIZNAO! Ko će biti najbolji ikada? Đoković!

Podeli vest

Novak Đoković od 15 časova u finalu Vimbldona igra protiv Italijana Matea Beretinija, a Britanac Tim Henman bio je rezervisan kada su ga pitali ko će biti najbolji ikada, o čemu se godinama polemiše

Novaku je ovo sedmo finale u Londonu, a 30. u karijeri, dok je Italijanu prvi na grend slemu uopšte. Henman, koji je u komentaru za BBC prognozirao šta će se desiti nema dilemu.

Foto: Tanjug/AP

 

- I sa 20. titulom bilo bi teško da se kaže da je on najbolji svih vremena. Ipak, šta mislite ko će biti najbolji ikada? Đoković. Sigurno najbolji teniser ikada. Za sada je to igra brojki i ako su svi na 20, onda bih ipak bio rezervisan - kaže Henman.

Novak je na putu da ove godine osvoji grend slem i Zlatni slem.

Foto: Tanjug/AP

 

- Kada vidite kako igra, taj intenzitet, taj kontinuitet rezultata, stvarno mislim da može da uzme sva četiri slema ove godine. Bez dileme i to pričam već nekoliko godina, mislim da će biti teniser sa najviše slemova. I zato će ga smatrati najboljim svih vremena. Gledajući na to koliko je spreman, motivisan, gledajući tu želju i glad za pobedom, mislim da će ugroziti rekord Serene Vilijams i Margaret Kort u smislu ukupnog broja grend slemova.

Što se finala sa Beretnijem tiče, tu je Britanac jasan. 

- Beretini nije mogao da uđe u ovaj meč u boljoj formi, alik ne vidim Đokovića kako gubi - zaključio je Henman.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija