• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2021

15:00

ĐOKOVIĆU MUKA OD SVEGA, PREKIPELO MU! Smuči mi se život od...

tanjug/ap photo

Tenis

ĐOKOVIĆU MUKA OD SVEGA, PREKIPELO MU! Smuči mi se život od...

Podeli vest

Novak Đoković ima veliku proliku ove sezone da osvoji kalendarski grend slem

Prvi teniser sveta trijumfovao je na Australijan openu, Rolan Garosi i Vimbldonu, a samo mu još nedostaje Ju Es open kako bi kompletirao sva četiri grend slema u jednoj sezoni.

Foto: reuters

 

Popularni “kalendarski grend slem“, sve četiri grend slem titule u istoj godini kod muškaraca niko nije uspeo da osvoji još od 1969. godine

- Što se tiče potencijalnog istorijskog uspeha u Njujorku, sa titulom da se zaokruže sva četiri grend slema, naravno da je to veliki cilj. Posle Rolan Garosa sam znao da imam šansu, da ako uspem ovde da se dokopam trofeja, da i na US Openu gde stvarno igram odličan tenis, istorijski gledano, mogu da uradim nešto. Osim 2019. i prošle godine kada sam izgubio u četvrtom kolu zbog one nezgode sa linijskim sudijom. Uslovi mislim da mi odgovaraju, volim da igram u Njujorku, dobra je energija tamo. Hvala Bogu, biće slobodno, pun kapacitet stadiona, nećemo morati da budemo u mehuru. Smučio mi se više život u tim mehurima - priznao je  Novak Đoković koji razmišlja da li će igrati na Olimpijskim igrama.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija