• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2021

13:59

LUPETAJU GLUPOSTI! SRAMAN KOMENTAR NEMACA i Bekera na odluku Srbina da ide na Olimpijske igre! Pohlepa jača od razuma!

Tanjug/ap photo

Tenis

LUPETAJU GLUPOSTI! SRAMAN KOMENTAR NEMACA i Bekera na odluku Srbina da ide na Olimpijske igre! Pohlepa jača od razuma!

Podeli vest

Veličali su zapadni mediji nekoliko dana Novaka Đokovića, nakon što je osvojio Vimbldon i 20. grend slem, ali su se brzo vratili na staro, da kritikuju svaki potez prvog tenisera sveta

Tako ne nemački "Berliner kurier" odluku Novaka Đokovića da igra na Olimpijskim igramopisao kao "pohlepu za slavom, jačom od razuma".

- Posle titule na Vimbldonu otkrio je da su šanse 50:50. Sada je pohlepa za uspehom i slavom jača od razuma. Novak je potvrdio da će otići u Tokio i ne smeta mu istorijski puč (brojna otkazivanja tenisera prim. aut). Želi sve - pišu Nemci.

Foto: Reuters

 

Novak inače ima jedinstvenu priliku da se domogne Zlatnog slema, ako pobedi u Tokiju a potom i na Ju Es openu. Imaće zlato i sva četiri grend slam u setoni, jer je prethodno trijumfovao u Australiji, Rolan Garosun i Vimbldonu.

Ni Novakov bivši trener Boris Beker ne vidi logiku u potezu Srbina.

- Sve drugo ne sme da ga zanima. Ovo je jedinstvena prilika, a  Olimpijske igre mu i ne odgovaraju baš.

Opet svi znaju šta je najbolje za prvog tenisera sveta. Samo, igranje u dresu reprezentacije svoje zemlje nije očigledno isto za Nemce i za Novaka Đokovića. Inače, ne bi lupili ovakvu glupost. I sportistu koji želi zlatnu medalju na Olimpijskim igrama nazvati pohlepnim je van svake pameti. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо српске спортисте, који одлазе у Токио ради учествовања на Олимпијским играма, са српским грбом на прсима и српском заставом у рукама.

Milutin

pre 2 godine

Novače, hvala što se u Tokiju boriš za Srbiju. I ako time znatno smanjuje svoje vreme oporavka i priprema za US Open i 4 slem u nizu. Stavio si zlatnu medalju za Srbiju iznad ličnih interesa. Hvala i veruj u svakom svom meču u nas kao što mi uvek verujemo u tebe.

Milojko

pre 2 godine

Nemci i englezi,pa oni su izumeli pohlepu,šta oni imaju da pričaju za druge...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija