• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2021

13:57

OVAKO SE VOLI SRBIJA, ZATO JE NOVAK NAJVEĆI! Idem na zlato! Čast je i privilegija kada igrate za svoju zemlju!

tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC

Tenis

OVAKO SE VOLI SRBIJA, ZATO JE NOVAK NAJVEĆI! Idem na zlato! Čast je i privilegija kada igrate za svoju zemlju!

Podeli vest

Novak Đoković ima smao jedan cilj na Olimpijskim igrama - zlatna medalja, a najboljeg tenisera sveta smo u Tokio ispratili uz himnnu Srbije Bože pravde

Imao je naš as generalnu probu na aerodromu "Nikola Tesla"! Otpevao je himnu , a tako će ako Bog da i u Tokiju pošto osvoji zlatnu medalju.

- Imam najviše ambicije, idem na zlato, to nije tajna. To je veliki cilj, velika ambicija još pre početka ove sezone, četiri grend slema i medalja na Olimoijskim igrama - rekao je Đoković na konferenciji za medije pred polazak za Tokio.

Foto: tanjug

 

- Spreman sam, odmoran da odigram najbolje što mogu. Kada igrate za svoju zemlju to je najveća čast, privilegija. To su najlepši momenti koje jedan sportista može da doživi. Retki su momenti kada mogu da učestvujem u nekom timskom takmičenju. Imamo sa sreće da osvojim Dejvis kup, fali mi olimpijsko zlato. Spreman sam i motivisan.

Pričao je Đokoivć i o konkurentima u Tokiju.

Foto: tanjug

 

- Ima mnogo otkaza,  ali mnogi igrači su tamo, izdvojio bih Medvedeva, Cicipasa i Zvereva. Dug je turnir, svašta može da se desi. Fionale se igra u tri seta. Olimpijske igre nose drugačiji pritisak i emocije, to odlično znam. Ja ću ih tretirati kao i svaki drugi turnir kako bih bio usredsređen.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija