• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

15:01

NOVAČE, HVALA TI! Nemac u transu zbog Đokovića: On je šampion, legenda...

Starsportphoto

Tenis

NOVAČE, HVALA TI! Nemac u transu zbog Đokovića: On je šampion, legenda...

Podeli vest

Novak Đoković je stigao u Japan, u Olimpijskom selo, a neće mu biti lako da se odbrani od brojnih svetskih sportista, koji jedva čekaju da ga upoznaju

Legendarni gimnastiučar Fabijan Hambuhen, osvajač tri olimpijske medalje, bivši svetski i evropski prvak govorio je o tome koliko je za sport i Olimpijske igre bitno to što je Novak stigao u Japan.

- Đoković je veliki šampion i legenda tenisa. Osvojio je toliko grend slemova, a mi kao olimpijska porodica smo presrećni što će se takmičiti ove godine -   rekao je Hambuhen za "Eurosport" i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Imali smo Federera, Nadala, bilo je mnogo velikih igrača na Olimpijskim igrama, tako da smo zaista počastvovani što će se Novak takmičiti i što smatra da su baš ove Olimpijske igre veoma bitne za njega. Naročito jer u svetu tenisa OI nije toliko bitna kao za gimnastičare, tako da smo presrećni. Hvala mu! -  rekao je Hambuhen za "Eurosport".

Foto: reuters

Fabijan Hambuhen

On je četiri puta nastupao na Olimpijskim igrama i smatra da to što u Tokiju neće biti publike po njegovom mišljenju ima svoje dobre i loše strane. 

- Možemo da pričamo o tome zašto je publika dozvoljena na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde je prisustvovalo 60 hiljada ljudi, a u Tokiju je zabranjena. Ipak, ne treba raspravljati, mislim da je najbitnije da svi ostanu zdravi, a gimnastičarima je takmičenje bez publike svakako poznato, to je isto kao na treningu, niko ne navija. Svi treba da budu fokusirani i pripremljeni za ovu situaciju i da daju sve od sebe.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija