• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2021

09:05

EVO KO ČEKA ĐOKOVIĆA AKO PROĐE ŠTRUFA! Medvedev BRUTALAN! Prošetao se do narednog kola!

Tanjug/AP photo

Tenis

EVO KO ČEKA ĐOKOVIĆA AKO PROĐE ŠTRUFA! Medvedev BRUTALAN! Prošetao se do narednog kola!

Podeli vest

Ruski teniski as Danil Medvedev rutinski je prošao u osminu finala Igara u Tokiju, pošto je bio bolji od Sumita Nagala iz Indije – 2:0 (6:2, 6:1)

Drugi reket sveta Danil Medvedev bio je više nego ubedljiv, potrošio je 67 minuta da savlada autsajdera (160. na rang listi) i plasira se u osminu finala!

Medvedev je bio sigurniji nego protiv Bublika, a pet puta oduzeo servis protivniku i potvrdio da sa pravom ima velika očekivanja od OI! Njegov naredni rival biće Fabio Fonjini i to će biti poslastica za ljubitelje tenisa! Italijanski teniser bio je bolji od Jegora Gerasimova iz Belorusije, a na betonu je Fonjini proveo slično vremena kao na premijeri, sat i 47 minuta bilo mu je potrebno da savlada 79. igrača na ATP listi.

Foto: Tanjug/AP

 

Za navijače Novaka Đokovića bio je posebno  zanimljiv meč između Davidoviča Fokine i Milmana, pa je posle dva sata i 50 minuta postalo jasno da je on naredni protivnik, nadamo se Novaku, jer je slavio 6:4, 6:7, 6:3!

Reprezentativac Španije je  tako prošao u narednu rundu i sada čeka ishod meča u kom se sastaju Đoković i Nemac Jan Lenard Štruf.

Aleksander Zverev je sa 2-0 setovima, odnosno 6:2, 6:2 porazio Kolumbijca Danijela Galana. Meč je trajao sat vremena i dvadeset pet minuta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija