• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

23:00

VELIČALA OLUJU, A SADA SE PRAVDA! Slikala se sa NOVAKOM, spomenula Milicu Mandić, pa poručila! POŠTUJEM SRBE, ALI...

Instagram/Matea Jelić

Tenis

VELIČALA OLUJU, A SADA SE PRAVDA! Slikala se sa NOVAKOM, spomenula Milicu Mandić, pa poručila! POŠTUJEM SRBE, ALI...

Podeli vest

Matea Jelić je osvojila zlatnu medalju u tekvondou na Olimpijskim igrama, a taj uspeh želi da proslavi u Kninu tokom godišnjice vojne operacije Oluja

Pre nekoliko dana hrvatska tekvondiskinja Matea Jelić jurila je Novaka Đokovića da se zajedno fotografišu i posla mu posebnu poruku - poželela  mu je da osvoji zlatnu medalju.

Posle zlata u Tokiju poželela je da doček u rodnom Kninu spoji sa proslavom "oluje", i to samo nekoliko dana nakon što se fotografisala sa Novakom Đokovićem. Želja joj se ispunila, a Matea je poručila:

 

 

- Ja volim svoju domovinu, a za Oluju osećam veliku ljubav kao i prema svojoj zemlji. Moj tata je bio u ratu i meni je drago kada vidim naše vojnike, odnosno da imamo tu snagu. Nisam ništa htela da okrenem na mržnju. Znam ko sam i odakle sam i nije me toga sram.

Matea je čak stanovala i kod Miliće Mandić, što dodatno baca sramotu na njenu izjavu. Mada Hrvatica ističe da poštuje Srbiju.

 

 

Mediji su izvukli neku moju rečenicu, a sve što ja osećam prema njima je poštovanje. Uostalom, ja sam u Srbiji bila puno puta, a čak sam i nakratko živela kod Milice Mandić. A ona je neverovatna osoba, tako je pozitivna i draga, obožavam njen osmeh.

Otkrila je i kako se upoznala sa Novakom Đokovićem.

-  Braća Sinković su sedela s Đokovićem, a ja sam baš taj dan osvojila zlato pa su me pozvali ka njima za sto. Pričala sam normalno s Đokovićem, toliko je skroman i dobar, Sinkovići takođe. Baš sam zahvalna što sam imala priliku da ih upoznam. To su pravi šampioni - rekla je Matea, a prenose hrvatski mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Thomas

pre 2 godine

Voli svoje. Voli naj vise. (pocetak "sude mi" Skore). To se ocekiva od svakog ko ima srbski pasos. Ili ne ? Mala je iskrena. Ipak je ona ponosna hrvatica. Samo kao primer za neke druge u srbiji.

Ja

pre 2 godine

Pa dobro i kod nas se velicaju ratni zlocini i zlocinci pa nikome nista.

Rade R

pre 2 godine

Sve ona poštuje a ne kapira šta je "oluja"!? Čudno i ružno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija