• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2021

11:27

KOLAPS, NOVI ŠOK! NOVAK PREDAO MEČ ZA BRONZU! Ne može da stoji na nogama, Srbija odustala od miks dubla!

Reuters

Tenis

KOLAPS, NOVI ŠOK! NOVAK PREDAO MEČ ZA BRONZU! Ne može da stoji na nogama, Srbija odustala od miks dubla!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković i Nina Stojanović, nažalost, neće se boriti za bronzu na Olimpijskim igrama u miks dublu

Nakon što je Đoković, posle velike drame, izgubio od Pabla Kerenja Buste meč za treće mesto u pojedinačnoj konkurenciji, bio je potpuno iscrpljen.  

Odigrao je Novak devet takmičarskih mečeva za sedam dana, protiv Buste na terenu proveo dva sata i 49 minuta i nije mogao da izađe na tereni i sa Ninom se bori za medalju. 

Foto: reuters

 

Novak je odigrao maratonski meč protiv Španca koji je trajao skoro tri sata, a Novak se jedva kretao, pa je bilo jasno da će teško opet uzaći na teren. 

Srbija se na ovaj način oprašta od moguće medalje u tenisu, te ostaje sa samo jednim bronzanim odličjem i to onim Đokovićevim iz Pekinga 2008. godine.

Foto: reuters

 

Medalja bez borbe odlazi u ruke Australijanaca Ešli Barti, koja je inače prva teniserka sveta u singlu, a u Tokiju je ispala u prvom kolu i njenom partneru Džonu Pirsu.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

neka kaze ko sta hoce ali kad zine zadnjica za dve medalje normalno da neces uzeti nijednu ,kada ce se lekcija nauciti,nasa poslovica kaze ko hoce vece izgubi i ono iz vrece

RadNS

pre 2 godine

Eto tako nena sanse da prestignemo hrvate po broju medalja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija