• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2021

14:59

SRAMNO! ŠPANAC TRAŽIO DA KAZNE NOVAKA! Izvukao se jer je prvi na svetu!

Tanjug/AP

Tenis

SRAMNO! ŠPANAC TRAŽIO DA KAZNE NOVAKA! Izvukao se jer je prvi na svetu!

Podeli vest

Pablo Karenjo Busta pobedio je Novaka Đokovića i stigao do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju

Posle trijumfa je zaplakao od sreće, dugo nije mogao da shvato šta je uradio.

- Srećniji sam nego posle odsvajanja turnira. Osvojio sam Dejvis, ATP turnire, ali i olimpijsku medalju... Nikada nisam doživeo ovaj osećaj, neopisiv je. Osetio sam podršku cele Španije, dobio sam milion poruka podrške juče nakon poraza - rekao je Karenjo Busta.

Foto: Tanjug/AP

 

- Bio sam lud što sam igrao neke mečeve. Kada sam saznao da se Olimpijske igre neće dogoditi prošle godine, malo sam se spustio, ali stigao sam na ove Igre u vrlo dobrom fizičkom i psihičkom trenutku i to sam pokazao. Ovde morate biti svaki dan sto posto. Bronzana medalja je ostvarenje sna. Kada sam video da će mi Đoković biti rival, sve se raspalo. Ali danas sam spavao kao nikada ranije, oporavio sam se kao da nisam igrao tokom cele nedelje i izašao sam na teren znajući da je cela Španija sa mnom i da neću prestati da verujem i pokušavam do poslednje tačke.

Teniser koji zauzima 11. mesto na ATP listi istakao je da je spavao 9 i po sati pre duela sa Novakom Đokovićem.

Foto: Tanjug/AP

 

- Stigao je sav umor od nekoliko nedelja, pritisak da predstavljate svoju zemlju na nekim igrama i još kad vidite da igrate protiv Đokovića, opustite se svesni da je teško. Bio je to veoma važan meč za mene. Posle pobede protiv Medvedeva činilo se da se medalja približava, a sa Hačanovim da se udaljava. Uspeo sam da se fizički i psihički oporavim i nije bilo lako protiv Đokovića.

Karenjo Busta se osvrnuo i na Đokovićeve reakcije i izlive besa prilikom kojih je Srbin bacao reket.

Foto: Reuters

 

- Kad je bacio reket na tribine, čini se da nije bilo dovoljno da ga sudija upozori. Ponekad je teško izvršiti pravila kada se suočite sa prvim na svetu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija