• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

23:30

POJAVILE SE NOVAKOVE FOTKE POSLE KRAHA! Ovakvog ga sigurno nikada niste videli!

Reuters

Tenis

POJAVILE SE NOVAKOVE FOTKE POSLE KRAHA! Ovakvog ga sigurno nikada niste videli!

Podeli vest

Bili su utučeni navijači Novaka Đokovića posle poraza prvog tenisera sveta u polufinalu Olimpijskih igara i u borbi za bronzu, ali nikome nije bilo teže nego njemu

Svestan je da je propustio veliku šansu da postane olimpijski šampion, da se možda domogne i Zlatnog slema.

Konkurencija je bila slabija od očekivane, neki najbolje rangirani teniseri nisu ni doputovali u Japan, a i žreb se otvorio Novaku. Vodio je 6:1 i 3:2 u polufinalu, ali je onda stao, nestao, a Aleksandar Zverev pobedio, na kraju i postao šampion OI.

Posle tog poraza, Novak tek nije ličio na sebe u borbi za bronzu, gde je najboljeg na planeti savladao Pablo Karenjo Busta. Nakon toga odustao od meča za treće mesto u konkurenciji miks dublova sa Ninom Stojanović.

Foto: tanjug/ap

 

Novak je posle svega bio utučen da je jedva razgovarao s medijima, izvinio se naciji.. Ali, fotografije nakon mečeva, kada je napuštao teren možda najbolje, pokazuju u kakvom je stanju bio.

Govore više od bilo koje reči.Tužan, prazan pogled u daljinu, na ivic suza... Kao da želi da iskoči iz sopstvene kože!

Nikada ga ovakvog nismo videli.

Foto: tanjug/ap

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 3 godine

Vrati se na US open još jači i po ko zna koji put pokaži da si naajveći u istoriji

Stojan

pre 3 godine

Nole, pa nije to kraj sveta. U sportu se pobedjuje ali i gubi. To je to. Ti si Srbiji najvise dobra doneo tokom svih godina kao sto svi sportisti zajedno nisu. Samo da si ti zdrav i teraj talje. Svet je pod tvojim nogama.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija