• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2021

23:48

NOVAK ĆE PORED "ISTORIJE" U NJUJORKU JURITI I NOVAČNU NAGRADU! Evo koliko će zaraditi šampion US Opena!

AP PHOTO

Tenis

NOVAK ĆE PORED "ISTORIJE" U NJUJORKU JURITI I NOVAČNU NAGRADU! Evo koliko će zaraditi šampion US Opena!

Podeli vest

Organizatori US Opena objavili su kolike su novčane nagrade za tenisere

Sedam dana ostalo je do početka poslednjeg grend slema u godini i napada Novaka Đokovića na "kalendarski slem".

Organizatori turnira US Opena obelodanili su kolike će nagrade biti za ostvarene uspehe u Njujorku, te će tako šampion na poslednjem grend slemu zaraditi 2.500.000 dolara. 

Finalista će proći sa duplo manje para - 1.250.000 evra, Ulazak u četvrtfinale donosi 425 hiljada, a prolaz u polufinale 675 hiljada dolara.

Novak Đoković se poslednjih godina borio da i slabije rangirani teniser zarade koliko-toliko dovoljno novca da ne igraju u minusu, ali se Amerikanci nisu preterano potresli. 

Samo učešće i pojavljivanje u glavnom žrebu plaća se 75.000 dolara. Prolaz prve runde garantuje 115, prolaz u treću 180, a u osminu finala 265 hiljada dolara.

Ukupan fond turnira je 57.500.000 dolara, a turnir počinje 30. avgusta! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija