• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2021

09:52

CICIPAS OPET NAPAO ĐOKOVIĆA! Arogantni Grk ne zna šta radi, opet se obrukao!

Tanjug/AP

Tenis

CICIPAS OPET NAPAO ĐOKOVIĆA! Arogantni Grk ne zna šta radi, opet se obrukao!

Podeli vest

Stefanos Cicipas, treći teniser sveta, završio je takmičenje na Ju Es openu u trećem kolu

Grk je poražen od mladog Španca, novog Rafaela Nadala Karlosa Alkaraza posle pet setova.

Posle duela i eliminacije, Cicipas je kukao, pravdao se kako ne želi da ga svi vole, s obzirom na to da je danima na udaru navijača, koje je inače sam iznervirao skandaloznim ponašanjem. 

Odgovorio je na kritike zbog korišćenja toaleta i napada koji su stizali čak i od kolega poput Aleksandera Zvereva. Naravno, morao je opet da potkači Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u pokušajima da se odbrani. 

Cicipa prozvao Đokovića i Nadala

Foto: Tanjug

Stefanos Cicipas postao skandal majstor

- Možda je to malo duže od ostalih, ali ako postoji pravilo da postoji određeno vreme koje vam je dozvoljeno za toalet, onda bih pokušao da poštujem to pravilo i da ostanem u limitima. Ljudi ne shvataju, ovde su zbog šoua, da gledaju tenis, nestrpljivi su, posebno nove generacije. Samo sam promenio odeću, a izgleda da je to veliki problem - kazao je Cicipas i dodoa:

- Ne priča se o drugim stvarima. Da  igrači uzimaju više vremena nego što im je dozvoljeno, to je bio  problem za mene ranije. Ohladio bih se i nisam osećao igru. Na jednom od mojih mečeva ovde morao sam da čekam dugo između prvog i drugog servisa, nisam se žalio jer ne postoji pravilo o tome. Poštovao sam to, imate takve igrače. Svi znaju da uzimaju toliko vremena, ali niko ništa ne kaže. Ne znam zašto su odjednom svi protiv mene kada i drugi teniseri ne poštuju pravila i ne drže se tih 25 sekundi između dva poena - rekao je Cicipas, a jasno je da kada pominje servis aludirala na Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, kojima se to neretko spočitava.

Foto: Tanjug

 

Najbolji teniseri sveta serviraju u poslednje dve sekunde, a to je počelo da smeta mlađoj generaciji igrača. Dešava se i da probiju to vreme, Nadalu se uglavom gleda kroz prste više nego Đokoviću, koji je zbog togap znao da dobije i opemenu.

U svakom slučaju, povremeno prekorače dozvoljeno vreme i Novak i Rafa, ali to nije toliko strašno kao što Grk pokušava da prikaže, u pokušajima da se odbrani. Cicipas se ponaša kao malo dete, pa sebe pokušava da opravda preko tuđih leđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 2 godine

Kada je bio niko i ništa Đoković mu je pomagao, a sad.... U našem jeziku postoji lepa poslovica: "hrani kuće, da te ujede". Cicipas, kao i mnogi koji dolaze, daju sebi za pravo da nešto kažu protiv Đokovića, a u stvari govore o sebi i da su nedostojni poređenja sa njim. Teka kada ga preteknu po rezultatima na raznim statistikama, imaće pravo da ga spomenu. S poštovanjem

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija