• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

07:55

ZVEREV SE POKLONIO KRALJU POSLE PORAZA! Novak je najveći svih vremena, pogledajte dokaze!

tanjug/ap

Tenis

ZVEREV SE POKLONIO KRALJU POSLE PORAZA! Novak je najveći svih vremena, pogledajte dokaze!

Podeli vest

Aleksandar Zverev je skinuo kapu Novaku Đokoviću posle poraza u polufinalu Ju Es opena (2:3)

Nemac je naneo prvom teniseru sveta težak poraz na Olimpijskim igrama, a Novak Đoković mu se osvetio u Njujorku.

Posle meča Zverev je pokazao da je veliki sportista, rekao nešto što se retko ko usudi, a što će Đoković u nedelju imati šansu da potvrdi - da je najbolji teniser ikada.

- Verujem da će Novak u nedelju osvojiti turnir. Ako pogledate sve, on je najveći svih vremena. Pogledate njegovu statistiku i čist tenis. On je najbolji teniser svih vremena.Ima najviše nedelja na prvom mestu ATP liste, najviše mastersa, imaće na kraju i najviše grend slem titula. I još na kraju ima šansu da osvoji sva četiri grend slema u istoj godini. Kako da se takmičiš protiv toga?!  - iskren je bio Zverev posle poraza.

Foto: tanjug/ap

Aleksandar Zverev

- Na mentalnom planu, Đoković je najveći ikada. Kada se meč lomi, voleo bih da je sa druge strane mreže bilo ko drugi, samo ne on.

Zverev veruje da je bio blizu da savlada Đokovića.

- Teško je kada se izgubi, ali mislim da je meč mogao da ode i na drugu stranu. Međutim, otišao je na njegovu, kao što se to obično dešava. Obojica smo ostavili sve od sebe na terenu. Drugi brejk u petom setu je bio neverovatno nesrećan za mene, ali Novak je broj jedan sa razlogom. Servirao je stvarno dobro kod brejk loptu i to je bila velika razlika ovog puta -  istakao je Aleksander Zverev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija