• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

09:09

SVI ZANEMELI POSLE NOVAKOVE PORUKE! Zašto bih bio srećan? Posao nije završen! Setio se legende!

tanjug/ap

Tenis

SVI ZANEMELI POSLE NOVAKOVE PORUKE! Zašto bih bio srećan? Posao nije završen! Setio se legende!

Podeli vest

Novak Đoković je posle pet odigranih setova pobedio Sašu Zvereva i plasirao se u finale u kom će igrati sa Danilom Medvedevim

Rus juri prvi grend slem, a Novak u 31. grend slem finalu želi 21. veliki trofej i čime bi postao igrač sa najviše trofeja na najvažnijim turnirima, a osvojio bi i Kalendarski slem.

Novak bi tako definitivno potvrdio da je najveći teniser ikada. Pred najvažniji meč u karijeri Srbin je na konferenciji za medije citirao Kobija Brajanta. U pitanju je Brajantov citat iz 2009. godine.

Foto: USA Today

Novak nema nameru da stane

- Postoji taj njegov čuveni intervju gde je bukvalno rekao: "Zašto bih bio srećan sada? Posao nije završen". Kobi je bio idol miliona sportista širom sveta i ljudi koji su mu se divili. Takvo ponašanje gajim i ja. Posao zaista nije završen. Ali uzbuđenje postoji. Motivacija postoji, bez ikakve sumnje. Verovatno više nego ikada ranije. Imam još jedan meč pred sobom - jasan je bio Novak Đoković pred finale Ju Es opena.

Foto: tanjug/ap

 

Zverev je u svojoj konferenciji rekao da bi važne poene voleo da igra protiv bilo koga drugog samo ne protiv Đokovića.

Foto: USA Today

 

- Takvu reputaciju ne dobijate instant. To uzima mnogo vremena. Verovatno svi veliki mečevi oko mene, sve velike titule, su bili izgrađeni na toj auri oko mene da igrači znaju da kod mene postoji duh da nikada neću pasti, posebno na Grend slemovima. Znaju da do poslednjeg udarca stvari mogu da se preokrenu. Tako je bilo nekoliko puta kroz moju karijeru. Drago mi je da me protivnici tako gledaju. Hoću da osećaju da su pod ekstremnim pritiskom kada igramo na velikoj pozornici na Grend slemovima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 2 godine

Sve je u znaku rednog broja PRVI:Rus juri PRVI grend slem, a Novak u tridesetiPRVOM. grend slem finalu želi dvasdestiIPRVI veliki trofej, pa red da se veceras zavrsi tako što će Djoković biti PRVI posle pola veka sa osvojenim kalendaraskim grend slemovima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija