• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2021

01:07

NOVAKOVE SUZE OBIŠLE PLANETU! Ovakvog ga nikada niste videli! Pogledajte, kida srce!/VIDEO/

Tanjug/AP

Tenis

NOVAKOVE SUZE OBIŠLE PLANETU! Ovakvog ga nikada niste videli! Pogledajte, kida srce!/VIDEO/

Podeli vest

Novak Đoković je bio u prilici da kompletira sva četiri i dođe do rekordnog 21. grend slema u karijeri, ali nije uspeo

Stao je prvi teniser sveta na korak od istorijskig uspeha.

Srpskog asa je zaustavio  Danil Medvedev koji je slavio u finalu US Opena sa 6:4, 6:4, 6:4.

Zaplako je prvi teniser sveta u finišu meča kada je dobio podršku od navijača i nije uspeo da se smiri. Srbin je plakao i tokom ceremonije dodele pehara.  

Pogledajte! Ovakov Novaka nikada niste videli! Amerikanci su uspeli da ga rasplaču.

 

 

 

 

 

- Zamišljao sam oba scenarija, šta da kažem ovde pred vama, a ono što hoću da kažem da iako nisam pobedio - najsrećniji sam čovek na svetu jer ste me učinili da se osećam posebno. Nikad se nisam ovako osećao u Njujorku, hvala vam i volim vas - kazao je Nole.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NekoKo

pre 2 godine

Pogrešan pritup meču i to je to. Očekivalo se da će Medvedev više grešiti. Nije prvi put da je Novak ovako lagano izgubio važan meč. Ovo je skoro bez borbe bilo, rutinski. Otvori se prilika da se protivnik maksimlano kvaltetno napadne a umesto toga Novak odigra tako da faktički samo produži razmenu i Medvedeva vrati iz podređenog položaja. Ovaj sa druge strane ne okleva u takvim prilikama. Zašto je to tako tačno bilo nisam stručjak, ali to je ono što smo svi videli i za šta ne treba biti neki veliki stručnjak. Pred kraj meča, kada je sve bilo rešeno, Novak je imao trenutke koji su bili pokazatelj kako je trebalo igrati protiv Rusa. Kada je Rusa stavljao u podređen položaj i napadao agresivno tako što je lopticu hvatao visoko i udarao jako i precizno. U toku meča je takvih situacija bilo dosta, ali Nole prosto nije zadavo taj završni udarac. Strah od sopstvene greške je možda i najbolja definicija kada je reč o Noletovom pristupu. Svi mi znamo bilo da smo lekari, muzičari, majstori... kada nam se taj strah uvuče u glavu uglavnom sledi poptuni raspad sistema, poptuni promašaj.

LALA

pre 2 godine

Krvnici , jeste sad zadovoljni , jel vam lakse , fuj

Stevi7_

pre 2 godine

Ovo je realnost Đokovića kao sportaša.Mediji su od Đokovića krajnje pogrešnim prikazivanjem njegovog talenta,na srpski megalomasnski euforičan način, doveli u takvo stanje,da on nije napedovao u grandioznog sportaša,all pari vrhunskih sportša i džentelmena poput Federera,Lavera,Rafaela Nadala,Björn Borga, Andre Agassi,John McEnroe,Jimmy Connors... Đoković je postao tipičan tip japanskog kamikaze,koji umire isključivo za imperativ pobjede,dok je profinjeni teniski sport za njega postala davno nepojmljiva vizija sporta. Srpski mediji euforijom srpstva su i Đokovića doveli do jednog nacionaliste sa vječito ispružena tri prsta,kojih se svjet zgraža u svjestskom vrhunskom tenisu i sportu neprihvatljivog,takvog srpskog kakmokize ,koji ostaje usamljen i neprihvatljiv u svjestskom jet-set vrhunskom tenisu i sportu uopće. Žalosno,ali istinito.

maki

pre 2 godine

Reče ti i ostade živ! Pa ko osvoji sve ovo do sada? Moj komšija Pera? Žalosno, zivi ti sa tvojom istinom, mi znamo drugu!!!

Stojan

pre 2 godine

Nije bilo dobro za Novaka da mu drze podrsku. To ga je izgleda slomilo. Najbolje igra kada je publika protiv njege. Ali to ne znaci da je publika odjednom zavolela Noleta nego vise mrze Medvedeva. Nole nije smeo da dozvoli da poveruje u naklonost publike i da ga emocije preovladaju. Bez obzira Novak je najbolji i to je to.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija