• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2021

07:24

NOVAK POMENUO DECU, PA ZAPLAKAO! Izvinjavam se! Uhhh ....

Tanjug

Tenis

NOVAK POMENUO DECU, PA ZAPLAKAO! Izvinjavam se! Uhhh ....

Podeli vest

Novak Đoković nije uspeo da ponovi podvig Roda Lejvera iz 1969. godine, kao ni da osvoji 21. slem u karijeri

U finalu Ju Es oplena Novaka Đokovića je zaustavio Danil Medvedev, koji je posleo skoro dva i po sata igre slavio sa  3:0 (6:4, 6:4, 6:4).

Navijači na stadionu Artur Eš su na kraju meča samo dolili ulje na vatru. Možda i prvi put su bili uz  najboljieg tenisera sveta i slomili su ga.

Foto: Tanjug

 

Đoković je plakao kao malo dete, ne zbog poraza, nego zbog podrške i ljubavi koju je konačno osetio od strane navijača.

Posle poraza na konferenciji za medije opet je bilo emotivno. Posebno kada je Novak pomenuo decu. 

- Život je potpuno drugačiji, ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kada se život sagleda u celini. Želeo bih više da budem sa decom, to sam sebi obećao jer... Odsustvo me boli dosta... Izvinjavam se. Uhhh - rasplakao se Đoković i napustio salu za konferenciju.

Foto: Tanjug

 

Nije uspeo Novak u Njujorku, ali već na Australijan openu će imati šansu da se domogne 21. grend slema i nadmaši Rafaela Nadala i Rodžera Federera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lepe vesti

pre 2 godine

Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra sa Šahovnicom i Teslinim likom. Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti! Novinari treba da pitaju Noleta da li i on mngira srpski genocid, to će ga uništit šta god da odgovori. Zagreb je preoteo Beogradu dolazak giganta Amazona koji u Zagrebu otvorio centar za ovaj deo Evrope i već zapošljava ljude, a priča se da i još veći gigant Alibaba dolazi u Zadar iako borba još traje, a srpski mediji ćute! Hrvatska je za Srbe postala ono šta je Nemačka za Hrvate, a to najbolje dokazuje Vučić koji već 2g laže da stiže hrvatski BDP iako je to duplo manja država.Posle 12 Rafala i Kroacija erlajns koja je 100% u vlasništvu RH kupuje 15 novih putničkih aviona!

Dr Pera

pre 2 godine

https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.KD.ZG?end=2020&locations=RS-HR&start=1996&view=chart

Net

pre 2 godine

TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija