• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

08:46

CRNE SLUTNJE! Novak se slomio, ne znam da li će se oporavit! Ovakvog ga nismo videli!

tanug/ap

Tenis

CRNE SLUTNJE! Novak se slomio, ne znam da li će se oporavit! Ovakvog ga nismo videli!

Podeli vest

Tod Vudbridž, legendarni dubl igrač, danas sportski novinar u Australiji, izneo je crne slutnje o Novaku Đokoviću

Novak Đoković poražen je u finalu Ju Es opena od Danila Medvedeva i prokockao šansu da se domogne rekordnog 21. slema i Kalendraskog grend slema, koji nijedan igrač nije osvojio od 1969. godine i Roda Lejvera.

Novaku je publika u Njujorku konačno pružila podršku i raspakala prvog tenisera sveta u finišu meča.

Foto: Tanjug

Novaka Đokovića nismo nikada videli da plače na terenu

Srbin je čak zapalakao i tokom svečane ceremonije dodele pehara. Pričao je Vudbridž i o momentima kada Đoković na stadionu "Artur Eš“ nije mogao da sakrije suze.

Smatra da bi to moglo potpuno da slomi Srbina i da ostavi dugoročne posledice.

- Videli smo zaista ljudsku stranu Novaka kada je zaplakao i pre nego što je meč bio gotov. Videli smo unutrašnjost Novaka na način na koji nismo mogli ranije. Znamo za intenzivnu, disciplinovanu i ultra snažnu fasadu Novaka, ali videli smo ga kako se slomio. Kad god to vidite kod sportiste ne znate da li će se oporaviti -  zaključio je Australijanac.

Foto: tanug/ap

 

Novak se posle Ju Es opena vratio u Beograd, odmah je otišao na trening, pa ćemo ga verovatno opet videti na terenu do kraja godine, mada nas je zabrinuo posle poraza u Njujorku.

Pravo da vam kažem, nemam nikakav plan, apsolutno ništa. Ne znam da li ću igrati bilo šta, bilo gde. Trenutno sam samo ovde, u mislima, u Njujorku - rekao je Novak o nastavku sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bata

pre 2 godine

To bi oni voleli ali nije Nole slomljen nego ima dušu veliko kao nebo i zaplakao je pomalo zato što ga je i ganulo to što ameri navijaju za njega Ali ne sme da zaboravi da nije bio Rus u finalu nego bilo ko drugi ne bi bilo tako. Osvojiće Nole još najmanje pet grend slemova i zacementiraće rekord za buduće generacije tenisera.Nole je naše zlato i kad pobeđuje ali i kad gubi i što bi rekao trener naših zlatnih odbojkašica ko njih j.

milankukic

pre 2 godine

mnogo noći sam probdeo i gledao njegove mnečeve a ja kao laik mogu samo da kažem pred olimpijadu bio je u smrdljivoj Crnoj gori i pukao pa je posle opet otišao tamo i moje mišljenje je da je zbog tog i na ju os openu pukao kad nije odlazio tamoo bio je CAR zato nek on razmisli

nekonebitan

pre 2 godine

Ljudi moraju znati da su suze najiskreniji emotivni deo duse i da iskrene suze coveka lece a ne da ga lome. Novak je prosao kao bos po trnju od kad je dosao medju 10 najboljih. Ceo zapad je bio protiv njega, navijaci skoro na svim turnirima uvek na suprotnoj strani, analiticari i saigraci takodje. Slon bi davno crkao pot tim teretom mrznje a on je jacao. Pokazao je da je plemenit, osecajan i sta im sad smetaju iskrene suze. Covek zaplakao kad je shvatio da ga jednom u zivotu njujorska publika podrzava iako je znao da je to vise zbog rusa nego zbog iskrene ljubavi prema njemu. Amerikanci su takvi, izmedju dva igraca koja dolaze iz naroda koji oni ne vole, podrzali su onog iz manje zemlje. Da je igrao Nadal umesto Medvedova, niko nebi podzao Novaka i to su cinjenice a to ovi vrli strucnjaci i komentatori, analiticari precutkuju. Svi na jednu stranu Nole na drugu, opet bi njegova strana prevagnula u korist ljudskosti i vrlina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija