• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

10:35

FEDERER JE MAŠINA ZA PRAVLJENJE PARA! Ne igra, blizu je penzije, a zaradio 600.000.000 evra!

Tenis

FEDERER JE MAŠINA ZA PRAVLJENJE PARA! Ne igra, blizu je penzije, a zaradio 600.000.000 evra!

Podeli vest

Rodžer Federer ne igra godinu i po dana, ali bez obzira na to zarađuje novac

Iako je vrlo blizu penzije, Švajcarac je jedan od najplaćenijih sportista na svetu.Federer je pre tri godine odbio "Nike" i potpisao ugovor sa japanskom kompanijom "Uniqlo".

Federeru je "Nike" tada nudio 10.000.000 dolara da nastave 20-godišnju saradnju, međutim, on je ipak odbio ponudu.

Foto: tanjug/ap photo

Rodžer Federer

Američki proizvođač sportske opreme imao je "ograničen" budžet, vodio se nepisanim pravilom da 10 odsto prihoda ide na ugovore sa sportistima i na kraju relativno lako prihvatio raskid.

Federer je nakon toga započeo saradnju sa japanskim brendom i potpisao 10-godišnji ugovor vredan 300 miliona dolara.

Foto: tanjug/ap photo

 

Švajcarac, čak iako odluči da ode u penziju, pomenuta suma mu je zagarantovana. Ono što je posebno, "Uniqlo" ga samo oblači, dok je jedno vreme nosio patike "Nike".

Sve dok nije otkrio marku "On Running", potpisao još bolji ugovor, kupio deonice, čija se vrednost procenjuje na oko 300 miliona dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 2 godine

Pa zbog sponzorskih ugovora i para od kojih se običnom smrtniku zavrti u glavi Federer ni ne ide u penziju, nije valjda blesav. Da nije neko možda mislio da i dalje "igra" zbog ljubavi prema tenisu? c c c

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17