• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

13:53

LAŽU I BLATE SRBINA! Švajcarci nemaju obraza, opet olajavaju Đokovića!

USA Today

Tenis

LAŽU I BLATE SRBINA! Švajcarci nemaju obraza, opet olajavaju Đokovića!

Podeli vest

Da li se Novak Đoković vakcinisao protiv korone ili ne i dalje je tema broj jedan u svetskim medijima

Vlasti Australije su poručile da mu ni devet trofeja neće pomoći, mora da primi dve doze kacine ukoliko želi da brani trofej na Australijan openu.

Sada se svi bave Srbinom i vakcinom, navode kako je rekao da je protiv vakcinacije, iako to nije tačno. Đoković je pre godinu dana rekao da želi da bude oprezan, a nakon toga da je to lični izbor svake osebe.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je glavna tema u Švajcarskoj

 

Očekivanio. Đoković je udarna tema i u švajcarskom dnevnom listu "Blik", koji piše o Novaku i  novonastaloj situacije sa koronavirusom pred Australijan open.

- Da li to Novak Đoković propušta Australijan open? - pitaju se Švajcarci.

- Pitanje vakcinacije protiv Kovid-19 je tema o kojoj se u svetu tenisa govori mesecima. Sad će igrači biti suočeni s novom situacijom po tom pitanju, i to na Australijan openu. A njihov izbor imaće ogromne posledice, posebno za Novaka Đokovića.

Foto: reuters

 

- Razlog: samo teniseri koji su primili dve doze vakcine dobiće dozvolu da se takmiče na Australijan openu, sudeći prema poslednjim propisima u toj zemlji. Branilac titule je, prema sopstvenim rečima, protivnik vakcinacije i, prema medijskim tvrdnjama, još se nije vakcinisao - stoji u tekstu. 

Na kraju se dodaje i da je moguće da se propisi promene pre početka tog grend slema, pošto se najavljuje da bi grend slem mogai da bude odigran u drugim gradu gde mere nisu toliko rigorone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija