• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2021

07:36

AUSTRALIJANAC TVRDI! Novak MORA da se vakciniše! NEMA DRUGOG NAČINA DA IGRA!

Tanjug/AP

Tenis

AUSTRALIJANAC TVRDI! Novak MORA da se vakciniše! NEMA DRUGOG NAČINA DA IGRA!

Podeli vest

Nekadašnji broj jedan u dublu Tod Vudbridž, apelovao je na Novaka Đokovića da učini sve kako bi igrao na Australijan openu

Vlasti Australije i države Viktorija donele odluku da svi profesionalni sportisti koji se takmiče u Australiji moraju biti vakcinisani protiv koronavirusa, a to je odmah podiglo prašinu, posebno kada je u pitanju najbolji teniser sveta!

Ruku na srce, ne zna se da li je Novak Đoković vakcinisan, kao ni mnogi drugi igrači, ali mediji u Australiji se već neko vreme bave tom temom, a naravno najviše Đokovićem! On je nekoliko puta ponovio da želi da vakcinacija ostane stvar ličnog izbora...

Foto: Reuters

 

Vudbridž tvrdi da ne postoji drugi način da Novak brani titulu od 17. do 30. januara ukoliko nije vakcinisan.

- Teško je, on je imao kovid ranije, očigledno oseća da ima posebnu snagu da se bori sa tim. Realnost je da ostatak sveta radi ono što mi radimo ovde. Mislim da je realno i da mislite da će u nekom trenutku morati da se vakciniše - kaže Vudbridž i dodaje:

Foto: USA Today

 

- To je van domena Tenis Australija, radiće se o tome šta Vlada odluči da je potrebno da bi se ušlo u zemlju. Ako želi da dođe i igra na Australijan openu, izvesno je da će morati da se vakciniše. Lično, mislim da je to dobro. Već neko vreme to je prikazano igračima kao najverovatniji scenario svega ako žele da dođu u Australiju! Ulog za Novaka je veliki, jasno je da će o svemu morati ozbiljno da razmisli. Izjednačen je po broju slemova sa Federerom i Nadalom, ali želi da ih prestigne i poveća jaz. Uoči turnira koji je osvajao toliko puta, morate da verujete da ozbiljno razmišlja o tome. Za mene bi bio šok da ne dođe u Australiju -zaključio je Vudbridž.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija