• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

16:07

AUSTRALIJANCI UVERAVAJU - NOVAK DOLAZI U JANUARU! Vlada NE POPUŠTA mere! Hoas pred GREND SLEM se nastavlja!

Tanjug/AP

Tenis

AUSTRALIJANCI UVERAVAJU - NOVAK DOLAZI U JANUARU! Vlada NE POPUŠTA mere! Hoas pred GREND SLEM se nastavlja!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković mogao bi da ima velikih problema u januaru kada će na programu biti prvi grend slem u sezoni i to baš Australijan open koji je najbolji igrač današnjice čak devet puta osvajao

Premijer Viktorije Danijel Endruz rekao je da nevakcinisani teniseri neće imati nikakve povlastice, odnosno da će im biti zabranjeno učešće na Australijan openu naredne godine. 

Novak Đoković je jedan od tenisera koji nije želeo da otkriva da li se vakcinisao ili ne, a u razgovoru za "Blic" rekao je da postoji mogućnost da propusti omiljeni grend slem budući na okolnosti i ucene države Viktorija. 

Foto: Tanjug/AP

Ipak, legendarni trener Rodžer Rašid uveren je da Novak Đoković neće propustiti Australijan open, a da će se status nevakcinisanih tenisera promeniti kako vreme bude odmicalo. 

- Mislim da je sigurno da će Novak Đoković igrati u Australiji u januaru. Do tada ćemo doći do stope vakcinacije ovde u Australiji, okolnosti će se promeniti u narednih nekoliko nedelja. Sve smo bliže otkrivanju svega - rekao je Rašid. 

Bivši australijski teniser smatra da će se situacija do kraja godine dosta promeniti, a da će na Novaka najviše uticati ono što se bude događalo u decembru. 

- Novaka verovatno jedino zanima ono što će se dešavati krajem decembra, jer će verovatno te okolnosti diktirati načine na koje možeš da dođeš u Australiju. On želi da obori rekord, a bilo bi sjajno da ga imamo na Australijan openu, želimo da se to desi baš ovde jer je to nešto što će ostati u svetskom sportu - jasan je Rodžer. 

Foto: Reuters/printscreen

Jedan od ministara u viktorijanskoj vladi Aleks Halke rekao je nakon Novakovih izjava da nema poruku samo za njega nego za sve koji nisu primili obe vakcine. 

- Nemam poruku za Novaka, imam je za sve koji žele u Australiju. Morate da budete revakcinisani - jasan je Havke. 

Čini se da situacija pred Australijan open nikada nije bila napetija. Podsećamo, situacija ni prošle godine nije bila sjajna kada su igrači morali u dvonedeljni karantin uoči početka grend slema. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija