• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

15:41

TENISKI POTRESI! Medvedev kao Đoković! Neću da kažem da li sam vakcinisan! Ovo Australijanci kriju!

Tanjug

Tenis

TENISKI POTRESI! Medvedev kao Đoković! Neću da kažem da li sam vakcinisan! Ovo Australijanci kriju!

Podeli vest

Drugi teniser sveta Danil Medvedev podržao je Novaka Đokovića

Prvi teniser sveta je na meti kritika jer ne želi da obelodani da li se vakcinisao protiv korone ili ne, a uz njega je u Rus. 

- Dopalo mi se šta je Novak rekao povodom toga. On je rekao da je vakcinacija privatna stvar i da ne želi da objavi, a i ja sam odlučio da ne objavljujem medicinske stvari. Što se tiče Australije, tamo će svi videti ko je vakcinisan, a ko nije. Naravno, igrači mogu reći da su povređeni, ali to će biti na reč - rekao je Medvedev, preneo je Eurosport.

Foto: Tanjug

 


- Neću da kažem da li sam vakcinisan ili nisam. Ali želim da igram u Australiji. Pravila su jasna, ako nisi vakcinisan, moraš u karantin dve nedelje - dodao je ruski teniser, pa očigledno da igrači više znaju od onoga što poručuju vlasti iz Australije i da mogu da se takmiče bez obzira na to što nisu vakcinisani.

Tamošnji političari danima pričaju jedno te isto - da niko ko ne bude vakcinisan sa dve vakcine neće moći da igra na Australijan openu.

Foto: tanjug/ap

 

- Dobili smo savet od naših zdravstvenih radnika i naših zdravstvenih savetnika da u Australiju nećemo puštati ljude koji se nisu vakcinisali sa dve doze. Nemam poruku za Novaka Đokovića. Imam poruku za sve koji žele da dođu u Australiju, pa i za njega – moraće da se vakciniše sa dve doze - rekao je australijski ministar za imigraciju Aleks Hok.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija