• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2021

17:27

PREOKRET SRBA! Đoković i Krajinović u drugom kolu Mastersa u Parizu

Tenis

PREOKRET SRBA! Đoković i Krajinović u drugom kolu Mastersa u Parizu

Podeli vest

Srpski dubl u sastavu Novak Đoković - Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Parizu

Nole je u Parizu odlučio da igra u dublu sa Filipom Krajinovićem kako bi se spremili za predstojeći Dejvis kup, a ostvarili su odličan rezultat.

Srpski teniseri su bili bolji od Australijanaca Aleksa De Minora i Luka Savila rezultatom 2:1 (4:6, 6:4, 10:7), posle jednog sata i 36 minuta igre.

Meč je počeo veoma loše za srpski dubl, pošto su Australijanci već u prvom gemu napravili brejk. U nastavku prvog seta više nije bilo brejkova, a Nole i Fića su jedinu šansu da se vrate u egal imali u šestom gemu kada je bilo 40:40 na servis njihovih rivala, ali je odlučujući poen pripao Australijancima.

U prva dva servis gema srpskih tenisera u drugom setu, spasavali su po dve brejk lopte, dok su australijanci bili prilično sigurni. Posle toga su Novak i Filip bili dosta sigurniji, a do brejka su došli u desetom gemu, što je odmah značilo i poravnanje rezultata u setovima.

Super taj-brejk su sjajno započeli srpski teniseri. Poveli su 4:0, potom i 5:1, ali je onda usledila serija poena koje su osvojili De Minor i Savil koji su preokrenuli na 6:5, pa su Srbi prekinuli to i izjednačili na 6:6. Tada je počela serija naših tenisera koji su na kraju slavili sa 10:7.

Foto: reuters

Filip Krajinović i Novak Đoković

Srpski dubl će u drugom kolu igrati protiv šestih nosilaca Džona Pirsa i Filipa Polašeka.

Što se tiče singla, Novak Đoković će u drugom kolu igrati protiv Martona Fučoviča, dok će Filip Krajinović u prvokm odmeriti snage sa Rajlijem Opelkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija