• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

19:16

SRBIJA IMA SVOG PREDSTAVNIKA NA OVOJ LISTI! Monfis "VOLI" da se predaje! Nemac NEDOSTIŽAN!

Tanjug/AP

Tenis

SRBIJA IMA SVOG PREDSTAVNIKA NA OVOJ LISTI! Monfis "VOLI" da se predaje! Nemac NEDOSTIŽAN!

Podeli vest

Francuski teniser Gael Monfis predao je meč trećeg kola mastersa u Parizu, ali to ne treba da čudi njegove navijače

Nije Gael Monfis izašao na megdan Novaku Đokoviću u trećem kolu mastersa u Parizu i tako je Francuz ostao bez šanse da savlada najboljeg tenisera svih vremena nakon 17 vezanih poraza. 

Ipak, činjenica da se Monfis povukao ne treba da čudi navijače budući da je Francuz peti na listi igrača koji su se najviše puta predavali ili povlačili sa turnira sa 27 takvih slučajeva. 

Od aktivnih igrača Monfis je drugi, a jedini gori od njega po tom pitanju je Filip Kolšrajber. Nemac je izgubio čak 29 mečeva iz borbe, a prvi na listi je njegov sunarodnik Tomi Has sa 33. Slede Džimi Konors sa 32 i Nikolaj Davidenko sa 31. 

Nažalost, među igračima koji se nalaze na listi i Srbija ima predstavnika. Janko Tipsarević je takođe na petom mestu i to mesto deli sa Monfisom i Kimom Vorvikom sa 27. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija