• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

16:20 >> 18:02

AMERIKANAC BRUTALNO PREGAŽEN! Novak je u POLUFINALU Pariza!

Tanjug/AP

Tenis

AMERIKANAC BRUTALNO PREGAŽEN! Novak je u POLUFINALU Pariza!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu

Kada teniski kralj izađe na teren rivali padaju kao od šale! Tejlor Fric, iako u sjajnoj formi, nije imao niakakve šanse protiv Novaka Đokovića koji je za nešto više od sat i po vremena počistio Amerikanca i plasirao se polufinale mastersa u Parizu - 6:4, 6:3!

Nije Novak danas pokazao ni delić onoga što može, ali mu je i osrednja partija bila dovoljna da savlada "brbljivog" Amerikanca koji je u prošlosti umeo da preti Đokoviću, komentariše njegovu igru i rezultate koje je postigao! 

Foto: Tanjug/AP

Bez greške je otvorio Novak Đoković meč i u prva dva gema prepustio samo poen Tejloru Fricu! Prvi igrač današnjice odmah je napravio brejk i delovalo je da će rutinski rešiti prvi set, ali nije bilo tako. Amerikanac je ekspresno uzvratio i stigao do 2:2. U nastavku se igralo gem za gem, sve do rezultata 4:3. 

Đoković je ponovo oduzeo servis svom rivalu, činilo se da je sve gotovo, ali je Fric još jednom uspeo da napravi ribrejk i vrati se u set. Nije dugo trajala njegova radost budući da je pri rezultatu 5:4 napravio dve duple greške i poklonio vođstvo srpskom teniseru. 

Uspavao se Đoković u pauzi između dva seta, a to je Fric iskoristio i prvi oduzeo servis rivalu. Ipak, nije Novaku trebalo puno vremena da se vrati u set i to je učinio već u narednom servis gemu. Nije Amerikanac u nastavku meča imao nikakve šanse, najbolji tenier svih vremena dobio je gotovo svaku dužu razmenu i rutinski priveo meč kraju. 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković će sutra na megdan Hubertu Hurkaču koji je ranije danas sa 2:1 u setovima savladao Džejmsa Dakvorta i tako izborio plasman na završni turnir u Torinu. 

NOVAK ĐOKOVIĆ - TEJLOR FRIC  2:0 (6:4, 6:3)

Tok meča:

Drugi set:

6:3 - SVE JE GOTOVO! Novak je u polufinalu Pariza! 

5:3 - Preživeo je Tejlor Fric svoj servis gem, sada Novak ima šansu da reši meč u svoju korist. 

5:2 - Samo 51 sekund je bio potreban Đokoviću da osvoji novi gem! Fric servira da ostane u meču. 

4:2 - Fantastično igra Novak Đoković u ovim momentima! Srpski teniser pravi novi brejk i na dobrom je putu da se plasira u polufinale! 

3:2 - Novi gem za Đokovića osvojen sa nulom! Srpski teniser je pronašao pravi ritam, Fric bez šanse. 

2:2 - Ponovo je nerešeno, imao je Novak šansu za novi brejk i 30:30, ali je servis počeo da služi Frica u završnici gema, sada je 2:2!

2:1 - Brutalan gem Novaka Đokovića! Imao je Tejlor Fric dve brejk lopte, ali je usledila serija od četiri poena i lagan posao za srpskog tenisera! 

1:1 - BREJK! Uzvraća istom merom Novak Đoković, ni fantastičan servis nije pomogao Fricu, dva vrhunska riterna i ponovo je srpski šampion u igri u drugom setu!

Foto: Tanjug/AP

 

0:1 - Uspavano deluje Đoković na startu drugog seta, koristi to Tejlor Fric i odmah pravi brejk.   

Prvi set

6:4 - NOVAK VODI! Iako se Fric vratio u prethodnom gemu, nije uspeo da izjednači u finišu prvog seta, a Đoković pravi i treći brejk! Srbin sada vodi sa 1:0 u setovima! 

5:4 - Ne uspeva Novak da potvrdi brejk, Fric je odigrao najbolji gem u sezoni i bez izgubljenog poena oduzeo servis srpskom teniseru. 

5:3 - BREJK! Bravo majstore! Novak pravi odlučujući korak ka osvajanju prvog seta! Nije imao Fric šanse na svom servisu da ugrozi prvog tenisera sveta. 

4:3 - Nakon trenutka slabosti u trećem gemu Novak je izuzetno siguran na svom servisu! Ponovo Fric nije imao šanse da ugrozi najboljeg tenisera svih vremena. Samo jedan poen osvojio je Amerikanac nakon što je oduzeo servis Đokoviću. 

3:3 - Svestan je Tejlor Fric da u dužim razmenama nema šanse protiv Đokovića, pokušava Amerikanac da u dva ili tri udarca završava poene. Za sada taktika mu se isplatila, iako je Novak u šestom gemu imao dve brejk šanse. 

Foto: Tanjug/AP

3:2 - Brutalno je servirao Novak u svom trećem gemu i sa tri asa prekinui Fricovu seriju, Srbin ponovo vodi. 

2:2 - Sjajno je počeo Novak Đoković, ali uzvratio je istom merom Amerikanac. Posle četiri gema je nerešno iako na startu nije delovalo da Fric može bilo šta  u prvom setu. 

2:1 - Odmah vraća brejk Tejlo Fric i to bez izgubljenog poena. Nije servis služio Novaka u trećem gemu. 

2:0 - BREJK! Tek što je počeo meč Novak Đoković je ekspresno uzeo servis protivniku, Fric je uspeo da osvoji svega jedan poen i to posle asa, dok u razmenama nije imao šta da traži protiv najboljeg tenisera današnjice. 

1:0 - Brutalan početak Novaka Đokovića! Četiri servisa i četiri lagana poena protiv Tejlora Frica, Amerikanac nije pošteno dotakao lopticu u prvom gemu!

 

16:41 - Srpski teniser izabrao je da prvi servira na meču. 

16:35 - Hurkač je posle tri seta savladao Australijanca i sada on čeka boljeg iz duela Novaka i Frica. 

16:30 - Očekuje se da meč u Parizu počne za nešto više od 15 minuta budući da je partija između Huberta Hurkača i Džejmsa Dakvorta potrajala. 

16:15 - Dobro došli na lajv prenos četvrtfinalnog meča između Novaka Đokovića i Tejlora Frica na mastersu u Parizu. Sve detalje možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija