• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2021

13:30

ŠTA KLADIONICE KAŽU 2 SATA PRE FINALA? Zapanjujuća kvota na Đokovića protiv Medvedeva!

Tanjug/AP

Tenis

ŠTA KLADIONICE KAŽU 2 SATA PRE FINALA? Zapanjujuća kvota na Đokovića protiv Medvedeva!

Podeli vest

U finalu mastersa u Parizu igraju Novak Đoković i Danil Medvedev, prvi i drugi teniser na ATP listi (15.00, Sport klub), a kladinice više veruju u pobedu Rusa

Novak je u dosadašnjih 14 učešća u prestonici Francuske pet puta bio na šampionskom postolju: 2009, 2013, 2014, 2015. i 2019. godine.

Najbolji teniser planete sedmi put će igrati finale mastersa u Parizu protiv rivala koji ga je zaustavu na korak od 21. grend slema u karijeri.

Medvedev je pobedio Đokovića u finalu Ju Es opena, a sada će imati veliku šansu da se osveti Rusu. Ako je verovati bukmejkerima bliži pobedi je Danil.

Foto: ap photo

Danil Medvedev

 

Naime, kvota na trijumf Medvedeva, kreće se od 1.73 do 1.85 u svetskim kladionicama. S druige strane, pobeda najboljeg na svetu se plaća 2.00.

Ne dešava se tako često da Novak bude drugi favorit protiv nekog tenisera, posebno ne protiv mlađih rivala.

Kada je istorija duela Đokovića i Medvedeva u pitanju, srpski teniser ima bolji skor, trenutno je 5:4. Međutim, u poslednjem susretu je slavio Medvedev i to finalu US opena, gde je stigao do prvog grend slem trofeja iz trećeg pokušaja.

Foto: AP PHOTO

 

Đokoivć je plasmanom u finale nadmašio Pita Samprasa, sedmi put u karijeri sezonu će završiti na prvom mestu na ATP list, a ako osvoji trofej, to će biti njegov 37. masters. Imaće jedan više od Rafaela Nadala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Najbolje Srbina prvaka Sveta ova rts ne prenosi borbu finala. OGROMNA SRAMOTA! A VLAST?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija