• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2021

11:28

SPEKTAKL U PARIZU! Evo kada i gde možete da gledate prenos finala Đoković - Medvedev!

AP PHOTO

Tenis

SPEKTAKL U PARIZU! Evo kada i gde možete da gledate prenos finala Đoković - Medvedev!

Podeli vest

Najbolji teniser planete Novak Đoković u sedmom finalu na mastersu u Parizu igraće u nedelju od 15 časova (Sport klub) protiv Danila Medvedeva, drugog tenisera sveta

Novak je u dosadašnjih 14 učešća u prestonici Francuske pet puta bio na šampionskom postolju: 2009, 2013, 2014, 2015. i 2019. godine.

Srbin je u polufinalu posle preokreta bio bolji od Hurbeta Hurkača (2:1), dok je Danil Medvedev u borvi za finale pobedio Aleksandra Zvereva.

Foto: AP PHOTO

Novak Đoković juri 37. masters u karijeri

Imaće šasnu prvi teniser sveta da se osveti Medvedevu za poraz u finalu Ju Es opena. Meč će početi u 15 časova, a prenos je na kanalu Sportkluba. Naravno, duel ćete moći da pratite i na tekstualnom prenosu na Informer.rs.

Đokoviću i Medvedevu ovo će biti deseti međusobni meč, a Novak vodi 5:4. Danil je dobio poslednji meč u Njujorku i tada sprečio Novaka da dođe do istorijskog 21. grend slema, pa naš as ima šansu za revanš.

Đoković je plasmanom u finale nadmašio Pita Samprasa, sedmi put u karijeri sezonu će završiti na prvom mestu na ATP list, a ako osvoji trofej, to će biti njegov 37. masters. Imaće jedan više od Rafaela Nadala.

Foto: reuters

 

Novak bi tako mogao da nastavi impresivan niz, jer je od 2010. godine (izuzev 2017. godine) osvojio makar jednu masters titulu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Zašto plaćamo ovaj prokleti rts kao nacionalna televizija, samo me interesuje koje zemlje je nacionalna. Do kada će ova Država i političari biti mlintavi i nesposobni da jednom za navek preseku korupciju i lopove skloni na sigurno mesto. Do sada sam glasao uvek za ovu vlast ali...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija