• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

07:57

ŠOK ZA NOVAKA! DA LI ĆE BRANITI TITULU? Nevakcinisani teniseri NE MOGU da igraju na Australijan openu!

Tenis

ŠOK ZA NOVAKA! DA LI ĆE BRANITI TITULU? Nevakcinisani teniseri NE MOGU da igraju na Australijan openu!

Podeli vest

Nevakcinisani teniseri neće moći da igraju na prvom grend slemu sezone Australijan openu, poručili su čelnici turnira

Kreg Tili, direktor Australijan opena, je za tamošnje medije istakao da je to definitivan stav organizatora.

Novak Đoković, trenutno igra na završnom mastersu u Torinu, a pre nekoliko nedelja istakao je da odluku neće donositi dok se ne oglase državne ili regionalne strukture. Takođe, Nole je nekoliko puta istakao da ne želi da priča o tome da li se vakcinisao ili ne.

Ova odluka se neće dopasti ne samo Novaku, koji želi da svi igrači imaju iste uslove, nego i drugim teniserima koji se nisu vakcinisali. 

Foto: reuters

Da li će Novak igrati na Australijan openu?

- Da biste došli u državu Viktorija i učestvovali na Australijan openu morate da budete vakcinisani. To je odavno predočeno teniserima. Svi moraju da budu vakcinisani, i igrači i celokupno osoblje - jasan je Kreg Tili.

Prvi grend slem sezone će se održati do 17. do 30. januara 2022. godine u Melburnu, a titulu brani najbolji teniser sveta - Novak Đoković.

Ranije se spekulisalo da će teniseri morati da prime dve doze vakcine kako bi igrali. Potom da će nevakcinisani biti u karantinu 14 dana, pa da bi turnir mogao da se pomeri u Sidnej gde su pravila manje stroga. Čak je bilo i priča da vakcinacija ipak neće biti obavezna za dolazak u Melburn.

Foto: reuters

 

Prvi čovek Australijan opena nada se da će srpski as odlučiti da dođe u Melburn. 

- Voleo bih da Novak Đoković dođe ovde. On je rekao da je vakcinacija za njega privatno pitanje i da neće pričati o tome. Većina tenisera i teniserki su vakcinisani. Voleli bismo Novaka ovde - kaže direktor Australijan opena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 2 godine

Pa nije u redu da ga ne kritikijete sto je antivakser jer je Novak Djokovic, pa zbog toga stoje svetska faca i treba da promovise vakcinaciju...Bas ste licemeri, ovako samo avaksima dajete vise materijala

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija