• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

15:13

NOVAK MORA DA IMA DOKAZ! Srđan podigao prašinu, odmah se javili Australijanci!

ap photo

Tenis

NOVAK MORA DA IMA DOKAZ! Srđan podigao prašinu, odmah se javili Australijanci!

Podeli vest

Srđan Đoković, uzburkao je svetsku tenisku javnost, pošto jer rekao da Npvak Đoković neće pristati na ucene i najverovatnije neće igrati u Melburnu

Javio se ekspresno prvi čovek Australijan opena, Kreg Tili, koji već danima ističe da će samo teniseri i teniserke koji se budu vakcinisali protiv korine moći da se takmiče u Melburnu.

Još jednom je naglasio da i će Novak morati da se vakciniše i da će kao i ostali igrači morati da priloži medicinsku dokumentaciju, koju će proveriti medicinski zvaničnici u Australiji. Pre nekoliko dana je naveo da ističe vreme za vakcinaciju, pošto je neophodno da teniseri dobiju dve doze.On je ostavio opciju koja skraćuje vreme, a to je vakcina "Džonson i Džonson", za koju je potrebna samo jedna doza.

Foto: ap photo

Novak Đoković

- Svi znaju da moraju sedam dana ranije da budu vakcinisani pre dolaska u Australiju i imaju opciju za nekoliko različitih vakcina, Džonson i Džonson je jedna od njih, za koju je dovoljna samo jedna doza - rekao je Tili, a onda se konkretno osvrnuo i na Đokovića.

Foto: ap photo

 

- Novak je jasno stavio do znanja da je njegov status oko vakcinacije privatna stvar, komplikovano je pričati o tome iz ove pozicije, ali ako dolazi u Australiju, mora da ima dokaz, sertifikat koji dokazuje da je vakcinisan, koji će potvrditi medicinski zvaničnici ovde i tako će biti za sve koji dolaze. Svima je to jasno, ovo je dobro prihvaćeno i dali smo doprinos u vakcinisanju igrača, jer smo prvi događaj na kojem je obavezna vakcinacija.

Australijanac ističe da nova varijanta korona virusa "Omikron", koja se pojavila u Africi, a već se širi u celom svetu, za sada neće ništa menjati kada je u pitanju organizacija Australijan opena.

Foto: ap photo

 

- Još uvek čekamo. Razgovarao sam sa vladom… još uvek ima mnogo pitanja na koja nemamo odgovor oko ove novog soja korona virusa. Mislim da ćemo u narednih 14 dana imati malo jasniju situaciju, ali u ovom trenutku planovi se odvijaju kao što jesu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija