• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2021

07:33

HRVATI ZAPRETILI SRBIMA! ČEKAJU NAŠE TENISERE U BORBI ZA FINALE! I Italijani su bili favoriti protiv nas...

Tanjug/AP

Tenis

HRVATI ZAPRETILI SRBIMA! ČEKAJU NAŠE TENISERE U BORBI ZA FINALE! I Italijani su bili favoriti protiv nas...

Podeli vest

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa, pošto je presudni poen za našu selekciju osvojio dubl koji su činili Novak Đoković i Nikola Ćaćić

Do sada ne tako poznat hrvarski teniser Borna Gojo želi da povede Hrvatsku ka finalu Dejvis kupa!

Pošto se Hrvatska reprezentacija plasirala u polufinale Dejvis kupa nakon pobede protiv Italije, tamo čekaju selekciju Srbije.

Foto: Tanjug/AP

 

Hrvatski teniser, Borna Gojo, rekao je i pre pobede Srbije nad Kazahstanom, da u meču za finale očekuje Novaka Đokovića i drugove.

- Stiglo je puno čestitki, naravno, ali status se nije ništa promenio, tu smo i dalje s istim ciljem da pokušam ili ja ili ko god bude igrao da donese taj bod, da pomognemo reprezentaciji da dođe do pobede.

Foto: Reuters

 

 A onda je Borna "pecnuo" Srbiju i pre nego što je saznao rezultat ishoda meča sa Kazahstanom!

- I Italijani su bili favoriti protiv nas... Nemam preferencije, kad bih morao da pogodim ko će da pobedi, rekao bih da su favoriti Srbi, ali videćemo, na terenu sve može da se dogodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gazda Jezda

pre 2 godine

Hrvati, Hrvati ko prete Srbiji, ali samo u glavama takozvanog novinara. Prijateljski meč dobri tenisača s Novakom na čelu. Palac gore a mržnju dole.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija