• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

09:38

DA LI JE ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU? Danas je taj dan, ceo svet ovo čeka!

ap photo

Tenis

DA LI JE ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU? Danas je taj dan, ceo svet ovo čeka!

Podeli vest

Tod Vudbrižd nedavno je otkrio da se ulazna lista za Australijan open zatvara šest nedelja pre turnira, a to je 6. decembar

Ako je Novak Đoković doneo odluku o Australijan openu imao je rok do danas da se prijavi. Međutim, ako se prijavio, to ne mora da znači i da će igrati.

Naime, nije isključeno da se Novak Đoković prijavio na turnir, a da kasnije donese odluku o učešću jer još može da se povuče.

Ono o čemu se priča već nedeljamam jeste obavezna vakcinacija u Melburnu, koja je uslov za učešće na Australijan openu, kako su poručili organizatori. 

Foto: Reuters

Da li je Novak Đoković doneo odluku o Australijan openu?

Zbog toga je učešće našeg tenisera neizvesno, niko ne zna da li je Novak vakcinisan ili ne, jer prvi teniser sveta ne želi o tome da priča. 

Australijan open igra se od 17. do 30. januara, a srpski teniser je najavio da nakon Dejvsi kupa ide na odmor i da želi da se odmori od tenisa.

- Bićete informisani. Neću vam dati odgovor sada. Bićete informisani, to je sve što mogu da kažem. Neću dati datum. Australija je blizu... - kazao je pre dva dana Novak Đoković. 

Malo je neverovatno da će Novak Đoković propustiti šansu da na omiljenom turniru, na kom je pobedio devet puta, dođe do rekrodnog 21. grend slema u karijeri i tako nadmaši najveće rivale - Rafaela Nadala i Rodžer Federera.

S druge strane, Srđan Đoković, otac prvog tenisera sveta, rekao je da Novak "neće pristati na ucene" i da je bliži odluci da ne igra. Nešto slično je u Novak rekao pred odlazak na masters u Parizu. 

Anketa

- Ne znam da li ću ići u Australiju, ne znam šta se dešava. Trenutno, situacija uopšte nije dobra. Neću da otkrijem svoj status da li sam se vakcinisao ili ne. To je privatna stvar.

Foto: ap photo

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija