• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2021

13:37

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Šuai Peng snimljena sa NBA zvezdom! /VIDEO/

Printscreen

Tenis

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Šuai Peng snimljena sa NBA zvezdom! /VIDEO/

Podeli vest

Nestanak kineske teniserke Šuai Penmg pre nekoliko nedelja podigao je prašinu

Kineska teniserka Šuai Peng nestala je bez traga nekoliko dna anakon što je optužila kineskog vicepremijera Žanga Gaolija za silovanje.

Čak se oglasio i Novak Đoković, prvi teniser sveta, brojni teniseri i teniserke.U situaciju su se čak umešale i Ujedinjene Nacije i Bela kuća, koji zahtevaju od kineske vlade dokaze o stanju teniserke, kao i pokretanje istrage o silovanju za koje je Peng optužila Žanga.

WTA je odlučio da ukine sve turnire u Kini do daljeg, a sličnu stvar uradio je i ATP. Potom je Peng snimljena na jednom humanitarnom teniskom događaju, ali su i delje svi sumnjali da li je teniserka slobodna. 

Sada je novinar "Global Tajmsa" objavio snimak na Tviteru koji traje sedam sekundi i koji prikazuje teniserku kako razgovara s bivšim košarkašem Jao Mingom.

Novinarki je video navodno poslao prijatelj, a snimljen je tokom promocije nordijskog skijanja u Šangaju.

Nekada prva teniserka sveta u dublu, početkom novembra je optužila bivšeg zamenika premijera Žang Gaolija da ju je pre tri godine silovao.Njena poruka, objavljena na društvenoj mreži, odmah je cenzurirana i 35-godišnja teniserka je nestala iz javnosti na tri nedelje, što je izazvalo zabrinutost u svetu tenisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija