• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2021

08:02

OTKRIVENO ŠTA JE NOVAK REKAO O MELBURNU! Lajović zagrmeo: ATP zna zašto Đoković ne igra!

Tanjug

Tenis

OTKRIVENO ŠTA JE NOVAK REKAO O MELBURNU! Lajović zagrmeo: ATP zna zašto Đoković ne igra!

Podeli vest

Novak Đoković definitivno neće igrati na ATP kupu u Sidneju, postavlja se pitanje da li će najbolji teniser sveta zaigrati na Australijan openu

Srpski teniser Novak Đoković tražio je "medicinsko izuzeće" kako bi mogao nevakcinisan da igra na grend slem turniru u Melburnu, ali su ga australijske vlasti odbile.

Ni saigrači iz nacionalnog tima ne znaju šta se dešava, pa je Dušan Lajović rekao da su se u ekipi nadali da će zaigrati na ATP kupu.

Novak se nadao da dolazi na ATP kup

- Saznali smo pre dan i po za ovu odluku. Mislim da smo svi čekali njegovu odluku do poslednjeg momenta, jer nije isto kada nemate najboljeg na svetu u svom timu i kada ga imate, velika je razlika - rekao je Lajović.

Potvrdio da niko u timu ne zna šta je razlog Đokovićevog nedolaska niti da li će se pojaviti na prvom grend slemu sezone.

- Ne znam šta je zvanični razlog, možda ATP zna. On je rekao da ne dolazi na ATP kup i da će dati sve od sebe da dođe na Australijan open. Rekao je: "Momci ne dolazim na ATP kup, videćemo za Australijan open". Nije rekao tačno zašto da li dolazi ili ne nego je rekao da čeka da donese odluku.

Foto: beta

 

Orlovi u subotu 1. januara startuju na ATP kupu protiv Norveška

- Naravno kada je Novak u timu očekivanja su mnogo veća i svi su pod pritiskom, pošto on motiviše ceo tim. Sada smo možda malo po strani, to može da bude i dobro za nas. Može biti i loše, videćemo. Ali definitivno je drugačije i videćemo šta će se dešavati - dodao je on i naglasio da veruje da je Novak želeo da nastupi u Sidneju.

- Mislim da se i on poput nas nadao da će nekako biti ovde, ali nažalost nije i moramo se pomiriti sa tim.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

Novak Djokovic nije vakcinisan jer je vezan za crkvu koja je protivu vakcine naroda pravoslavnog,to je njegovo pravo i trebamo svakoga podrzati koji ima odluku da se ne vakcinise,Novakova vera je jaca od svake vakcine.Ostavite vise Novaka Djokovic na miru dosadili ste i Bogu i Narodu sa maltretiranjemovog coveka

Goran

pre 2 godine

@Marko.To sto pricas je cista glupost. Kao prvo Novak Djokovic je kao vrhunski sportista jedne zemlje primer i mladima i starima dali on to hteo ili ne. Ali on ima obavezu kao medijska licnost da propagira ono sto struka govori i ne da se mesa indirektno u struku medicinu.Verovatno je i majku i oca nagovorio da se ne vakcinisu a oni ne daj Boze da se zaraze prvi bi pod zemlju! Nije Novak ni doktor ni profesor. On je covek koji je najbolji u svojoj profesiji ni manje ni vise. Ako vec ne veruje u vakcinu ona bar nek otvoreno kaze nisam se vakcinisao i cao nego se nedeljama i mesecima sve vrti oko toga dali se vakcinisao ili nije.Pa kad tad ce doci na vidjelo dali se ili nije. Najkasnije ako ne bude ucestovao u melburnu i zasto onda krije to. Sve se oko njega vrti kao da nemamo druge i vaznije stvari. Samo bi i njega i sve vas antivaksere zamolijo da ako vec ne verujete struci i medicini da ne koristite ni lekove ni bolnicke usluge jer je i to povezano sa medicinom i strukom.Ne oduzimajte bolnico mesto onome koji se vakcinisao i mozda zaglavijo u bolnici. Ako se ne daj Boze tesko razbolite stavite kupus na telo i proce vas. to je ta vasa alternativna medicina koja je mnoge ljude kostala zivota. Ovakvi kao ti i brat Novak ste mi popeli na vrh glave. Sta ima veze vera i ovaj virus?pa od cega su umrli Amfilohije i Patriarh Irinej? Sigurno ne od starosti. A mogli su jos da zive da su postovali struku.Crkva treba da ide malo sa vremenom a ne da bude zaostala institucija. Pa hiljada godina unazad su se ljudi pravoslavni katolici i muslimani lecili kako su mogli pa sta to ima sad veze sa verom?? znavi vi ste pametni a svi mi koji postujemo struku smo glupi. Na ajde bre begajte!!!

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija