• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

00:15

DONIRAO 25.000 DOLARA, A SAD JE KAO KRIMINALAC! Novaka deportuju na dan kada je pomogao Australiji posle stravičnih poraža!

ap photo

Tenis

DONIRAO 25.000 DOLARA, A SAD JE KAO KRIMINALAC! Novaka deportuju na dan kada je pomogao Australiji posle stravičnih poraža!

Podeli vest

Prvom reketu sveta, Novaku Đokoviću, nije dozvoljen zvanični ulazak u Australiju, viza srpskog tenisera zvanično je odbijena

Jasno je da ga verovatno nećemo gledati na predstojećem Australijan openu u Melburnu. Ali, Nole je uložio žalbu pa se nadamo da će njegovi advokati uspeti da našrave preokret.

Inače, Australijanci se spremju da deportuju Novaka na 6.januar, Badnji dan i dan kada je on pre dve godine donirao novac Australiji posle požara. 

Australiju su tada zadesili brojni požari, jedni od najvećih u istoriji. A među prvima koji je reagovao bio je Novak Đoković, koji je poslao nemalu sumu novca za pomoć u sanaciji štete. tada je donirao 25.000 dolara!

Samo dve godine kasnije, čoveka koji im je pomogao, treniraju kao kriminalca. Bruka i sramota!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pik

pre 2 godine

Zaradio u Australiji milione a donirao samo 25 000. Bas humano.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija