• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

19:45

PONOVO SE OGLASIO BEKER! Novak nije prekršio nijedno pravilo!

Tenis

PONOVO SE OGLASIO BEKER! Novak nije prekršio nijedno pravilo!

Podeli vest

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker stao je u odbranu svog nekadašnjeg učenika

Nekada prvi teniser sveta je istakao da je sadašnji vladar "belog sporta" sve uradio po propisima.

Novak je imao medicinsko izuzeće, zajedno sa još petoricom tenisera iz žreba. Sve je odradio u saglasnosti sa Australijan openom, profesionalno. Nije prekršio nijedno pravilo, dobio je dozvolu da igra, i to je povredilo one Australijance koji nisu godinu i po dana mogli da vide svoje najmilije - rekao je Beker za radio "BBC live".

Nastavio je u istom ritmu.

Razumem gnev australijske javnosti, ali moram da stanem u odbranu Đokovića jer bez medicinskog izuzeća sigurno ne bi ni doleteo u Australiju - dodao je Nemac.

Podsetimo, Beker se već oglasio ranije u četvrtak.

Lajv blog vezan za dešavanja oko Novaka Đokovića možete pratiti na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija