• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

22:17

ANTE TOMIĆ SKANDALOZNO IZVREĐAO NOVAKA! Zbog debilnog i oholog ponašanja zaslužio nogu u zadnjicu

Tenis

ANTE TOMIĆ SKANDALOZNO IZVREĐAO NOVAKA! Zbog debilnog i oholog ponašanja zaslužio nogu u zadnjicu

Podeli vest

Hrvatski pisac Ante Tomić najsramotnije moguće je izvređao Novaka Đokovića

Tomić radi i kao kolumnista za "Jutarnji list", a baš je tu napisao tekst u kom nimalo nije bio fin prema najboljem teniseru sveta.

On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australijan openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno otvoriti vrata. Na kraju je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajući šta ga je snašlo - napisao je Tomić.

Foto: ap photo

Novak Đoković sa peharom Australijan opena prošle godine

Potom je malo ublažio tekst u jednom trenutku, ali je onda odjednom došao do neverovatnog zaključka.

Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio šansu da senzacionalno završi sezonu, da slavi na sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. Bolno nam je tada bilo da svedočimo njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u guz**u Novak Đoković pošteno zaslužio - zaključio je Tomić.

Lajv blog vezan za dešavanja oko Novaka Đokovića možete pratiti na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dezulovic

pre 2 godine

Samo me interesuje da li je Tomic stvarno u tekstu napisao "... stotine miliona svojih građana...". Australija ima 25,6 miliona stanovnika. Povrsnost nesvojstvena Tomicu.

Ja

pre 2 godine

Nepismeni Kroasan. Novak je otisao u skladu sa odlukama drzave Australije.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija