• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

07:59

ADVOKAT PRETIO NOVAKU, SUDIJA  MU ZAČEPIO USTA! Kakva je ovo legenda!

printscreen

Tenis

ADVOKAT PRETIO NOVAKU, SUDIJA MU ZAČEPIO USTA! Kakva je ovo legenda!

Podeli vest

Sudija Entoni Keli novi je ljubimac navijača Novaka Đokovića

Sudija Entini Keli poništio je odluku o poništavanju vize Novaku Đokoviću. Vlada će morati da plati troškove, a Đoković će morati da bude pušten za pola sata posle ove odluke. Dobiće pasoš i sve stvari koje je imao sa sobom.

Obrazložio je sudija da je Đoković imao kompletnu dokumentaciju za medicinsko izuzeće i da je ispoštovao sva pravila koja su pred njega bila postavljena i da Vlada nije dala dovoljno vremena da ga obavesti o poništenju vize. 

Foto: printscreen

Sudija Entoni Keli

Ali, advokat australijskih vlasti Kristofer Tran zapretio je da i pored ovakve odluke sudije za Đokovića nije još uvek sve završeno. Konačnu reč ima ministar za imigraciono pravo Aleks Hok.

Brzo mu je uzvratio, kao je to radio i tokom saslušanja, sudija Keli. Žestoko je odgovorio advokat da ne koristi pretnju ponovnim zatvaranjem Đokovića koristeći izvršnu vlast.

Svi se nadamo da je ovo kraj i da će Novak uskoro izaći na slobodu igrati i osvoijiti 21. grend slem


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija