• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

12:44

NOVAK JE PODMUKLI, LAŽLJIVI SERO*A! Skandal uživo! Australijski voditelji vređali Đokovića! (VIDEO)

printscreen

Tenis

NOVAK JE PODMUKLI, LAŽLJIVI SERO*A! Skandal uživo! Australijski voditelji vređali Đokovića! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković danima je na udaru Australijanaca

Naravno, nisu svi protiv Novaka Đokovića, koga su Australijanci pet dana držali u zatvoru nakon što su mu uzeli vizu, jer su smatrali da nije imao dokaze za medicinsko izuzeće.

Ali, Federalni sud, odnosno sudija Entioni Keli, presudio je u korist prvog tenisera sveta kome je vraćena viza. 

Za razliku od Nika Kirjosa koji brani Srbina, australijski voditelji vređali su Novaka Đokovića u pauzi između snimanja vesti.

Pojavili su se novi dokazi koji mogu da znače deportaciju srpskog tenisera. Navodno je srpski as dao lažnu informaciju na granici o tome da li je negde putovao u poslednjih 14 dana pre dolaska u Australiju. Voditelji australijskih vesti su vređali Novaka Đokovića u pauzi između snimanja:

- Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

ja necu da te vređam je svee sto si rekao za majstora Noleta to si rekao za sebe jwr si kengur

Strahinja

pre 2 godine

Mora da su ga ovi "stručnjaci "sa TV a testirali.Kako ljudi sebi dopuštaju da sve znaju i da se u sve razumiju.Zdravom čoveku sa svom medicinskom dokumentacijom i izuzećem ne dozvoliti da igra,još sa odlukom sudije bio bi t čisti šovinizam .

Mate

pre 2 godine

Nisam nešto ljubitelj Đokovića, ali ako je ovo istina da ih je ovako "zaj...o", skidam mu kapu do poda. Čini mi se da ću još početi i da navijam za njega. Pravi budale od njih, i to s smješkom i gospodski. Udara njihovim oružjem, ali s balkanski urođenim osječajem za zaj.b. Nole, Care!

Ja

pre 2 godine

A Nadal koji je za 13 dana odigrao mec, vratio se u Spaniju, bio pozitivan, bio u izolaciji i otisao u Australiju, to je u redu...vakcinisan je pa mu je oprosteno.

zzz

pre 2 godine

cinjenica je da novak ima mnogo toga da objasni kad se vrati u srbiju. isto kao luka jovic.

Zdenko

pre 2 godine

Gospodin i dospodja hahaha. To su gospoda ali po kom kriterijumu? Sram da ih bude, bolesnici bolesni.

Penzioner

pre 2 godine

Pravi je greh ne tužiti ih za uvredu i povredu časti!

Olivera

pre 2 godine

Novinari iz Australije moraju da su na kokainu,kad pričaju ovako o Novaku. Poruka Australiji,novinarima i Vladi: "Žao mi Vas je"

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija