• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

10:13

BRITANCI BRUJE! Sprema se najgori scenario, Australija deportuje Đokovića?

reuters

Tenis

BRITANCI BRUJE! Sprema se najgori scenario, Australija deportuje Đokovića?

Podeli vest

Vlada Australije pripremiće dokumentaciju kako bi deportovala Nvaka Đokovićam prenosi Dejli mejl

Kako Britanci tvrde, izvori upozorili da se šuška da bi boravak Novaka bio "opasan presedan" i da to ni po koju cenu ne bi trebalo da se dozvoli. 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković definitivno neće biti deportovan danas. Novak Đoković se javio jutros rano po našem vremenu i odgovorio na sve učestalije napade u medijima, o okolnostima testiranja na koronu, rezultatima PCR testa i prisustva na događajima posle testiranja na koronu.

Foto: reuters

 

Potvrdio je da je intervju za francuski L'Ekip davao svestan da je pozitivan i izrazio je žaljenje zbog takve odluke, ali i da je njegov tim napravio grešku u prijavi za putovanje.

Srbin je odradio novi trening na "Rod Lejver" areni, ali je iz kancelarije ministra za imigraciju Aleksa Hoka stigla informacija da još uvek nema novosti da li će Đoković biti vraćen u svoju zemlju. Saopštenje je sve zakomplikovalo, pa je istraga proširena. 

Foto: reuters

 

Kako je preneo "Dejli mejl" vlada Australije pripremiće papire kako bi deportovala Novaka. prvi teniser sveta je ostao bez vize nakon što je stigao u Australu, ali je posle pet dana golgote na Federalnom sudu dobio Vladu Australije i viza mu je vraćena. Sinoć se obrati celom svetu zvaničnim saopštenjem, koje je podiglo prašinu.

Zvaničnici Australije proširili su istragu protiv Srbina, a pojedini meidji prenose da bi Novak uskoro mogao da napusti Melburn. Kako je preneo "Dejli Mejl", ministar za imigraciju Aleks Hok bi u četvrtak, što znači kasno večeras po našem vremenu, trebalo da iznese svoju odluku o Novakovoj vizi.

Australijance pre svega brine što je Đoković priznao kršenje pravila o izolaciji u Srbiji nakon što je saznao da je pozitivan na testiranju, a onda je za lažne informacije na svom formularu za prijavu za putovanje u Australiju okrivio svog agenta i tako produbio dugotrajnu misteriju oko toga kada je najbolji na svetu zaista saznao da je imao kovid, preneo je "Dejli mejl".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZN

pre 2 godine

Osudiće ga, proteraće ga. Naći će načina. Da dokažu da su u pravu i da ne moraju da plate astronomsku odštetu zbog svega što su mu uradili. A ovo naše navijanje za Noleta, komentari protiv svih drugih i sve laži i gluposti uz to, samo potpiruju vatru. Uništiće nam Noleta. Oni su u stanju i da ga osude i da ga zatvore.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija