• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

10:47

HRVATI U AKCIJI PROTIV ĐOKOVIĆA! Ako Novaka uhapse ili deportuju biće krivi Danas, Nova, N1...

reuters

Tenis

HRVATI U AKCIJI PROTIV ĐOKOVIĆA! Ako Novaka uhapse ili deportuju biće krivi Danas, Nova, N1...

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković bori se za pravdu, za slobodu, spreman je i da se vrati u zatvor u kom je proveo pet dana, ali neki jedva čekaju da ga pljunu

Ne mrze Novaka Đokovića samo Amerikanci, Australijanci ili Britanci... Mrzitelej najboljeg i najvećeg ikada u belom sportu imamo u svom dvorištu, u komšiliku.

Utrkuju se ko će brže i ljigavije da pljuje čoveka koji je devet puta pobedio u Melburnu i koji bi sada ako mu dozvole da igra osvojio rekordni 21. grend slem i svima koji sumnjaju u njega začepio usta. 

Novak nikada ništa loše nije rekao o vakcinama protiv korone. Nije antivakser, već neko ko se samo zalagao za slobodu izbora, tj. da vakcinacija ne bude obavezna.

Ako se nešto u narednim danima desi Novaku, bilo da ga deportuju ili uhapse u Australiji, možemo reći da su i naši mediji, zajedno sa drugima doprineli tome. Njihovi organi komotno mogli da se posluže prilozima koji objavljuju Danas, Nova, N1...

Ante Tomić je sramno napao Novaka Đokovića.

- Đoković je jedan od ljudi koji šire gluposti. On je pre svega jedan skandalozno neobrazovan čovek, kao što su po pravilu  ti antivakseri. Takvi su takođe po pravilu najglasniji. Budalama uvek "more do kolena", što bismo mi rekli - rekao je bez srama Tomić.

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

 

Još jedan Hrvat je u akciji. U napadima na Novaka ne zaostaje ni Boris Dežulović. Pljuje po njemu kao da je najgori kriminalac, a ne jedan od najuticajnijih sportista na svetu i veliki humanista. 

 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 2 godine

Novak nije stručnjak za ,,vakcine'', ali zato čovek koji nije završio srednju školu i koji je ukrao ideju o MIKROSOFTU od rođenog oca - BIL GEJTS, jeste? Stoka ovaj Tomić, a i ovi iz Danasa...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija