• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

20:47

JADNO I BEDNO! Novinari brutalno vređali Novaka! Nema izvinjenja!

printscreen

Tenis

JADNO I BEDNO! Novinari brutalno vređali Novaka! Nema izvinjenja!

Podeli vest

Australijski voditelji vređali su Novaka Đokovića u pauzi između snimanja vesti

Brutalno su izvređali Novaka Đokovića  Majk Amor i Rebeka Madern koji vode "Seven News Melbourne.

Još gore, ne pada im na pamet da upute izvinjenje prvom teniseru sveta. Kreg Mekferson, PR i direktor za vesti pomenute TV stanice, poručio je da se snimak u javnosti pojavio ilegalno.

- Ilegalni snimak je privatni razgovor između dvoje kolega. To je bio lažni, kukavički čin i prekršen je zakon naše države oko uređaja za prisluškivanje. Počinilac će na odgovarajući naćin biti pronađen i protiv njega će biti pokrenut postupak -  poručio je Mekferson.

Generalni direktor "Channel7" Luis Martin rekao je da se novinarka Rebeka Medern izvinila, kao i da je pokrenuta istraga.

- Došlo je do ilegalnog snimanja privatnog razgovora. Sve ćemo sagledati i temeljno razmotriti. Sve ćemo saznati, ovo što se dogodilo je protivzakonito -  poručio je Martin.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, novinari Majk Amor i Rebeka Medern su na pomenutom snimku vređali Đokovića u pauzi snimanja, optužujući ga da je lažirao formulare za ulazak u Australiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija