• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

00:39

NOVA FILMSKA SENZACIJA, A NOVAK U GLAVNOJ ULOZI! Sprema se DOKUMENTARAC o HAOSU iz Australije!

Tanjug/AP

Tenis

NOVA FILMSKA SENZACIJA, A NOVAK U GLAVNOJ ULOZI! Sprema se DOKUMENTARAC o HAOSU iz Australije!

Podeli vest

"Netflix" je nakon haosa Novaka Đokovića i Australije rešio da snima dokumentarac o najboljem teniseru sveta

Novak Đoković i Australija glavna su vest poslednjih dana, a dokaz koliko je situacija oko vize zaludela svet je ideja "Netflixa" da snimi dokumentarnu seriju o situaciji koja se događala u Melburnu. 

"Dejli Mejl" prenosi da su u Melburnu već nalaze filmske ekipe koje imaju ekskluzivan pristup detaljima iza kulisa. Sve će biti emitovano u nekoliko epizoda, a glumci još uvek nisu poznati. 

Ono što je sigurno, režiser će biti Džejms Gej Ris koji je imao već ogroman uspej sa dokumentarcem o Formuli 1 "Drive to survive". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 2 godine

Tako i treba. To sto Novaku rade, to i jeste za film, da se ovekoveci, da ceo svet vidi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija