• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

09:57

MUČKI PLAN AUSTRALIJANACA! Sprema se haos! Tajni izvor otkrio da u petak PROTERUJU Novaka!

Ilustracija

Tenis

MUČKI PLAN AUSTRALIJANACA! Sprema se haos! Tajni izvor otkrio da u petak PROTERUJU Novaka!

Podeli vest

Pojavile su se nove informacije o Novaku Đokoviću, koga će navodno Australija u petak deportovati

Bilo je spekulacija da će ministar za imigracije Aleks Hok u četvrtak deportovati Novaka Đokovića, ali to se nije desilo. Održan je žreb koji je inače kasnio sat vremena i Novak je dobio rivale.

Sada su se pojavile nove informacije.Novak ima plan. Ukoliko stigne nalog za ukidanje vize, njegovi advokati će se odmah žaliti sudu!

Australijski list "The Age" navodi da je izvor blizak Novaku Đokoviću, koji je tražio da ostane anoniman, rekao da će njegov pravni tim odmah uputiti žalbu sudu ukoliko ministar za imigraciju Aleks Hok donese odluku o njegovoj deportaciji.

Advokati veruju da bi se saslušanje moglo ubrzati smanjenjem dužine pismenih podnesaka i usmenih dokaza. Pomenuti izvor navodi da će Hok će svoju odluku verovatno objaviti u petak, nakon što je Tenis Australija odložila za sat vremena konferenciju za novinare u četvrtak kako bi objavila žreb turnira u očekivanju da će Srbinu biti ukinuta viza.

Foto: Tanjug/AP

 

Ako Novakov slučaj opet dospe na sud pravni tim se nada da bi stvar mogla da bude saslušana na sudu tokom vikenda i okončana do nedelje 16. januara, što bi mu omogućilo da igra meč početkom sledeće nedelje. Đoković bi u tom scenariju morao da pobedi vladu Australije i drugi put.

Jedan izvor Liberalne partije, takođe pod uslovom da ostane anoniman, rekao je za "The Age" da vlada Australije snažno naginje ka ukidanju vize. Ako bi to saopštenje bilo objavljeno kasnije u petak,  Đoković bi imao manje vremena da poništi tu odluku do početka turnira. Strategija Australije jeste da "iscuri vreme" da Đoković nebi mogao da reaguje pre starta Australijan opena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zaza

pre 2 godine

Ovako:pozovete goste na slavu,oni kupe poklon,odvoje vreme za vad,dodju,vi ih primite,sednu,i taman kad zinu da jedu,vi im kazete da idu kuci,jer vam se ne svidja poklon!Ili sta god drugo.....

Joyce

pre 2 godine

Noćas sam pratio BBC, CNN, FOX News. BBC i CNN su za sagovornike birali isključivo osobe nastrojene za proterivanje Noleta. Sagovornici su svo vreme ponavljali, kako je javno mnenje građana Australije, da se Nole protera ali uz uslov, da ga predhodno treba strpati u zatvor, da odleži, pa tek onda deportovati. Zanimljivo je da ni BBC ni CNN nisu komentarisali ponašanje premijera Borisa Đonsona, koji je prisustvovao orgijama svojih partijskih kolega i koleginica, dok su građani bili zatvoreni u četiri zida upravo odlukom vlade koju predvodi nemirni Boris. Išla je samo slika iz Parlamenta, gde su Laburisti tražili njgovu ostavku.To se zove slobodno i istraživačko novinarstvo. Bilo kako bilo, Kecmanović nije izabran slučajno za prvi meč sa Noletom. Da bi smirili našu dijasporu zbog eventualnog proterivanja Noleta, eto domaćini su nam ostavili Srbina u drugom kolu AO.

Jela

pre 2 godine

Počeli su Hajku na Srbe kao ranije na Jevreje.U orginalu.U Berlin je počelo s Olimpijadom.Samu da počnu još da Nam trake sastavljaju i gasne komore deportuju.To što bi ga Deportiva li za Srbiju bi bila minimalna drskost.Pazite dalja dešavanja pa ćete vidjeti da sam bila u pravu.Ko je gledao početak 2 Svetskog Rata u Njemačkoj taj zna o čemu pričam.

Djordje

pre 2 godine

Hahahaha "tajni izvor"?! Ahahahaha zar to nije trebalo danas da se desi?! Dodadni ste i lazete mnogo!

Ja

pre 2 godine

Kakva bolestina od drzave i naroda. Zdrav i nevakcinisan ne moze da igra, a zarazen i vakcinisan (Bernard Tomic) moze, au druze.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Utom slucaju dobar advokatski tim na sudu dobio drzavu a Novak bi imao pravo da trazi naplatu svih troskova, psihicke torture i deo od nagradnog fonda. Uz pretpostavku da bi osvojio AO da je imao priliku da igra, drzava bi morala da mu isplati deo iz tog fonda kao sto ce morati cehinji da plati troskove i obestecenje ako tuzi drzavu Australiju. Na stranu svi troskovi drzave, ovim bi Australija prakticno dokazala da je diskriminatorna zemlja i zemlja kojoj se ne moze verovati, buduci da je Novak u drzavu dosao ispunivsi sve sto se trazilo. Sto se tice ugrozavanja stanovnistva, mlate praznu slamu, on ima antigene kao i vakcinisani i ako on ugrozava vakcinisane, ugrozavaju jednako i oni njega. Politicke mucke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija