• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

10:18

BEZOBRAZNI CICIPAS ŽESTOKO UDARIO PO ĐOKOVIĆU! Pravi nas budalama!

reuters

Tenis

BEZOBRAZNI CICIPAS ŽESTOKO UDARIO PO ĐOKOVIĆU! Pravi nas budalama!

Podeli vest

Neverovatne stvari se dešavaju u Australiji, prema Novaku Đokoviću se ponašaju kao da je kriminalac, ne daju mu da igra na Australijan openu

Prvo su mu odobrili vizu, pa je uzeli, potom je dobio Australiju na sudu, a sada Novak danima čeka konačnu odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka i pitanje je da li će igrati u Melburnu.

Neverovatno je i da Nik Kirjis najžešće brani Novaka Đokoviča, dok ga je sada napao Stefanos Cicipas. 

Zaboravio je licemerni Grk da ga je Novak branio čak i onda kada su ga svi napadali zbog odlazaka u toalet i konsultacija sa svojim trenerom.

Cicipas ističe da su protokoli za ulazak u Australiju i igranje na Australijan openu bili jasni, ali da pojedinci, misleći na Novaka, igraju po svojim pravilima, praveći većinu igrača budalama.

- Čini se da ne igraju svi po pravilima. Mali procenat izgleda bira svoj put, čineći da većina izgleda kao budale... Naročito nakon što je ATP objavio kriterijum za ulazak u zemlju. Niko nije mislio da može da dođe nevakcinisan i da ne prati protokole koje su mi dati. Ja sam odlučio da odem i da budem 100 odsto spreman. Novak je otišao na drugu stranu. Ne znači to da je moj put ispravan, da moj nije - kazao je Cicipas i dosao:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Jedan način je da svaki igrač, a statistika kaže da je 90 odsto igrača vakcinisano, jedan put je da pratite protokole i da budete vakcinisani i spremni da se takmičite, a drugi je ovaj koji biraju neki drugi, koji nije po pravilima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Nije Novak mađioničar da od tebe napravi budalu. Mnogo si iskompleksiran pa ti on smeta jer mu nisi ni do kolena.

Beki

pre 2 godine

Sta ovaj mali zna , lupa gluposti , ne razume on nista ovo je za njega visa matematika.

Nebojša Berak

pre 2 godine

Pa ti i ne izgledas kao budala, jer ti Cicipas jesi jedna neopevana budaletina i svi vi koji imate snage samo da pljujete, ali nemate snage da se izdignete kada padnete, snage da budete velikodusni, snage da mislite pozitivno,.. Nesrecnice, tebe i slicne ce pojesti mrznja i negativnost. Malo ti je sto te Bog kaznio odmah posle proslog Australian opena kada si pljuvao Novaka, malo ti je sto te branio kada si kriminalno koristio WC da se cujes i dopisujes s trenerom, svega ti je malo... Kazna ti tek sledi, ali i Medvedevu, Nadalu i drugim znanim i neznanim spodobama koji napadate Novaka bez razloga. Covek ima pravo da se ne vakcinise i pravo da ucestvuje na turnirima ako ima dokaz da nije zarazen. Ti i slicni nemate dostojanstvo, nemate ponos, nemate cast, nemate cak ni jasan cilj za koji se borite, nemate nista sem mrznje prema boljim, vrednijim, uspesnijim, moralnim, casnim, postenim ljudima. Cicipas, sedi 1. Nadal, sedi 1. Medvedev, sedi 1. Marej, sedi 1. ALI PRAVI 1 JE NOVAK ĐOKOVIĆ, A VI STE SAMO SEDI 1.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija