• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

23:50

PLAŠE SE DA DEPORTUJU NOVAKA! ĐOKOVIĆ JE KLJUČ AUSTRALIJAN OPENA! Otkriven važan detalj - ovo menja situaciju iz KORENA!

ap photo

Tenis

PLAŠE SE DA DEPORTUJU NOVAKA! ĐOKOVIĆ JE KLJUČ AUSTRALIJAN OPENA! Otkriven važan detalj - ovo menja situaciju iz KORENA!

Podeli vest

Australijski novinari još uvek komentarišu situaciju Novaka Đokovića i javljaju da će najbolji teniser današnjice biti deportovan

Saga oko deportovanja Novaka Đokovića iz Australije još uvek traje i čini se da joj nema kraja. Navodno, sve bi trebalo da bude gotovo uskoro, mada, tu informaciju prense Australijanci već nekoliko dana, a ona ne poje vodu. 

Dok svi čekaju da čuju šta će on reći nemački "Politiko" je napisao veoma zanimljiv tekst. Navode Nemci da bi jedna stvar mogla da ima veliki uticaj, a da je to zapravo jedini razlog što Aleks Houk odugovlači sa odlukom. 

- Stvari su kompleksne za Australijan open. Tačno je da postoji ugovor, ali je isto tako direktor Kreg Tajli više puta upozoravao da to ne daje nikakve garancije, posebno zbog pandemije korone. Ugovor važi do 2039. godine, ali to ne znači da neka druga zemlja ne može da ponudi veliku svotu novca za tako veliki događaj. Jedini razlog što igrači ovde dolaze je taj što imamo veliki nagradni fond i što trošimo mnogo vremena da ih ubedimo da dođu - rekao je Tajli. 

Pored toga, ukoliko Novaka Đokovića deportuju postoji mogućnost da će najbolji teniser današnjice dobiti zabranu ulaska na tri godine. Bio bi to ogroman problem za Australijan open...

- Šta će se dogoditi sa grend slemom, ako najboljem igraču zabrane ulazak u zemlju na tri godine? Deluje da se Aleks Houk plaši da to sazna - zaključio je "Politiko". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija