• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2022

22:38

KO JE LAGAO? ISPLIVALA ISTINA! Ministar se izlanuo i priznao: Novak je legalno ušao u Australiju!

Tanjug/AP

Tenis

KO JE LAGAO? ISPLIVALA ISTINA! Ministar se izlanuo i priznao: Novak je legalno ušao u Australiju!

Podeli vest

Australijanci danima pokušavaju da unište Novaka Đokovića, ali istina ne može da se sakrije, isplivala je

Lokalni portal "Ejdž" pod oznakom ekskluzivno donosi nove informacije o slučaju Novaku Đoković. Kada je stigao Australiju pre desetak dana uzeli su mu vizu, naveli su da nije imao potrebno medicinsko izuzeće, da nije imao prave dokaze, maltretiraju ga od tada...

Optužili su ga da je lagao u zahtevu za vizu! Ali, istina je izašla na videlo, a priznao je upravo ministar Aleks Hok, koji mu je u petak drugi put uzeo vizu.

- U radikalnom preokretu slučaja protiv srpske teniske zvezde, ministar za imigraciju Aleks Houk priznaje da je nevakcinisani Đoković ušao u Australiju uz važeći medicinski izuzetak i da predstavlja mali rizik od zaraze virusom dok je bio u Australiji i prenošenja na druge zbog nedavnog infekcija - piše list  "Ejdž" .

Međutim, navodi se da bi prisustvo Đokovića tokom dve nedelje Australijan opena moglo da ugrozi živote i građanski poredak.  Kako smatra Hok prisustvo poznate nevakcinisane osobe moglo bi se odraziti povećanje negativnog raspoloženja protiv obavezne vakcinacije i nepoštovanja pravila za suzbijanje korona virusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Očemu vi pričate, kad doktori specijalisti tvrde da i vakcinisane osobe mogu da prenesu virus!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija