• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

01:45

OVO BI MOGLO DA BUDE PRESUDNO! Ovako Đoković može da sruši ministra!

Pixabay/Tanjug/Rojters/Pexels

Tenis

OVO BI MOGLO DA BUDE PRESUDNO! Ovako Đoković može da sruši ministra!

Podeli vest

Svet je sa nestrpljenjem čekao saslušanje Novaka Đokovića nakon što mu je ministar za imigraciju Aleks Hok opet ukinuo vizu, a sve se ekspresno završilo

Sudija Dejvid O'Kalahan zakazao je zvanično saslušanje za nedelju u 09.30 po lokalnom, odnosno u subotu u 23.30 po ovdašnjem vremenu.

Novakova odbrana dobila je rok od sat vremena da pripremi dokumentaciju za odbranu, a Federalni sudija deset sati više za pripremu zvaničnog ročišta.

Foto: Tanjug/AP/printskrin

 

Na ročištu se važna bitka borba  oko toga da li će slučaj pred Federalnim sudom voditi sudija pojedinac ili veće. Ukoliko se desi ovo drugo - to bi moglo da bude veoma važno za Đokovića!

Đokovićevi advokati su na kratkom preliminarnom ročištu zahtevali od sudije O'Kalahana da donese odluku da će slučaj pred Federalnim sudom voditi trojica sudija. Država je bila protiv toga.

Foto: printscreen

 

Mediji u Australiji prenose zašto je ovo važno. Ukoliko sudija donese odluku da sudijsko veće vodi slučaj, onda ministar Aleks Houk neće moći da se žali na odluku koju donese sud, prenosi "The Age".

To bi moglo da bude od velike važnosti za Đokovićev tim, pa je zbog toga druga strana bila protiv. Sudija O'Kalahan je istakao da će kasnije tokom dana objaviti odluku o tome koliko sudija će voditi slučaj. On je zakazao saslušanja za subotu od 23.30 po srpskom, odnosno nedelju u 9.30 po australijskom vremenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Da li vam ja sada malo jasnije kakve ste gluposti pisali sve ove dane

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija