• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

00:48

ADVOKATI RAZMONTIRALI MINISTRA, obelodanili žestoku bruku... Od ovoga se neće oporaviti!

printscreen

Tenis

ADVOKATI RAZMONTIRALI MINISTRA, obelodanili žestoku bruku... Od ovoga se neće oporaviti!

Podeli vest

Advoka Novaka Đokovića Nik Vud rasturio je ministra za imigracije Aleksa Hoka

Advokat  Vud otkrio je da u odluci ministra Hoka da deportuje Novaka, dokaz nisu bili dokumenti, već članak BBC-ja. On se na njega pozvao povodom navodnog podsticanja "antivakserskog raspoloženja u Australiji zbog Novaka Đokovića.

Vud kaže da je tekst BBC-ja na koji se poziva ministar Houk objavljen nakon prvog ukidanja vize Đokoviću i da u njemu stoji da je odluka Vlade, a Novakovo ponašanje, podstaknula aktiviste protiv vakcinacije!

Foto: Tanjug/AP

 

Vud je pre toga naveo da ministar nije ni pogledao medicinsku dokumentaciju, kao i da su njegove tvrdnje u suprotnosti sa odlukom Vlade i stavovima za prvobitnu odluku da Novaku ukine vizu, kao i tvrdnju da bi sve to podiglo antivaksersko raspoloženje.

Foto: Tanjgu/AP

Novak Đoković

- U slučaju da Đokoviću bude ukinuta viza, i da on bude proteran iz zemlje i uopšteno oštećen u karijeri, sasvim je očigledno da bi to samo po sebi moglo da stvori kontraefekat - rekao je Vud.

Vud smatra da ne postoji nijedan jedini dokaz koji je ministar dostavio za tvrdnju da bi prisustvo Đokovića u Australiji moglo da podstakne antivaksersko raspoloženje.

- Ministar nema pravo da otkazuje vizu bez dokaza i na osnovu svojih fantazija!

Advokat nije zaboravio da pomene da je Đoković igrao na više turnira od pandemije kao i na prošlogodišnjem Australijan open. I ne postoji nikakav dokaz da je njegovo prisustvo na tim turnirima uticalo na antivaksersko raspoloženje u tim državama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiki

pre 2 godine

Haha ma razmontirao ga ko seselj haski sud i sedeo tamo 12 godina za verbalni delikt

gegege

pre 2 godine

bravo, to je pravi advokatski postupak, to sto bi moglo da bude, ako bude, dal ce da bude, naucna fantastika...

Advokat

pre 2 godine

Dobro ga je "rasturio" pa Nole treba da plati 500.000 dolara troškove ,proterace ga i verovatno dati zabranu ulaska od 3 godine. Mogu jos da zamislim koliko su Noleta očerupali ti njegovi advokati za takvu dobro uslugu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija